• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2022

18:55

NAĐEN MRTAV U GARDEROBERU! DALILA VRIŠTALA DOK JE PRIČALA CARU! Dragojevićka šokirala sve!

printscreen

Rijaliti

NAĐEN MRTAV U GARDEROBERU! DALILA VRIŠTALA DOK JE PRIČALA CARU! Dragojevićka šokirala sve!

Podeli vest

Dalila Dragojević u jednom dahu je prepričavala Filipu Caru ubistvo koje se desilo u rijalitiju, a koje je pročitala u jednoj knjizi

Dalila Dragojević počela da prepričava Filipu Caru misteriju o ubistvu u rijalitiju, koje je pročitala u jednoj knjigi. Car je ostao šoku nakon njenog izlaganja.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Oni svi znaju da imaju tajne koje mogu da unište državu. U toj knjizi je opisan svaki par, baš je dobra knjiga. Top je. Ovaj jedan ode u garderober, njega nema. Ova što ga je poslala po jaknu, krene da vrišti, on leži mrtav. Krv svuda. Svi razmišljaju kao šta se desilo - počela je Dragojevićka imitirajući vrisak.

- Ogromna je, ima oko 200 stranica...Ne mogu oni ništa da znaju, kamere nisu radile, ne zna se ko ga je ubio. Tu knjigu ti odjednom počinje da priča inspektor. Kao pozvali su ih, nikad do sad nije bio u rijalitiju, pa onda priča kao sve što vidi. Sve isto kao rijaliti. On je sebi napravio kancelariju kao gde će da ispituje te parove. Hteo je da sazna te tajne, a ta njihova produkcija se bunila - rekla je Dalila pa otkrila stravične detalje:

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Rekao im je da mora da sazna da li je ovaj što sumnjaju da je gej, da li je nekoga ugrožavao. Pa sad kao kreće ispitivanje, a ne mogu ništa da dokažu, jer nemaju kamere. Ubijen je kao da ga je neko otresao o zid. Nema ni tragova, ni ničega. Knjiga, misterija...Na kraju se nije saznala tajna, nego se saznalo da je on bio povezan sa nekim. Ne mogu ti ispričati, dok ne pročitaš! Tajna je da je on bio sa tim što se predstavio da je sa suprugom, ustvari su bili u aferi - ispričala je Dalila, pa mu je posle prepričala i zanimljivi film koji je gledala.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija