• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.06.2022

10:04

DALILA UDARALA CARA, VIKALA DA JE TRUDNA I POBEGLA KROZ PROZOR! Mesec dana pred kraj, Dragojevićka napustila "Zadrugu 5"! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

DALILA UDARALA CARA, VIKALA DA JE TRUDNA I POBEGLA KROZ PROZOR! Mesec dana pred kraj, Dragojevićka napustila "Zadrugu 5"! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su sinoć imali epizodu raskida, koja se u jendom trenutku otela kontroli

Svađa je izbila jer je Dalila izjavila da nije sigurna da je Car voli i da je sa njom samo iz navike, a nakon toga je tokom emisije "Pitanja novinara" nastao pravi haos.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Dalila govori Caru da je možda trudna

Nakon žestoke svađe, tokom koje je Filip priznao da voli Dalilu, njih dvoje su najpre otišli u spavaću sobu gde je Dragojevićka plakala pa čak priznala da je možda i trudna:

- Aj skloni mi se s očiju! Vozi. Ne voliš, rešavaš probleme sa Đedovićem. Vodi Đedovića napolje, pa neka on rešava tvoje probleme. Onda sa ženom kojoj ne veruješ, ne praviš joj dete. Šta da sam trudna? Šta bi bilo? Hoćemo da pitamo Đedovića šta da radimo? Ja nisam dobila- pitala je Dalila Cara, koji je kratko odgovorio:

- Shodno sa situacijom ćemo- kazao je Filip.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Svađu "preselili" u dvorište... Dalila i Car

- Shodno sa situacijom?! Nećeš mi ni onda trebati! - bila je besna Dalila.

- Ja zaslužujem bolju od tebe, to je istina. Ne želim ti ništa loše, majke mi moje- kazao je Filip, a Dalila je skočila da ga bije. Dragojevićka je udarala i šutirala sve po ormanu:

- Volela sam te kao nikoga! Sve si ovo ti napravio od mene! - plakala je Dalila.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ne mogu da prestanu da prebacuju jedno drugom... Dalila i Filip

Nakon svađe u spavaćoj sobi, Dalila i Filip su nastavili raspravu napolju.

- Iz kog sažaljenja? Iz sažaljenja što se s drugim družiš il' što si se vratila bivšem mužu? Jesam li ti se tada vratio iz sažaljenja.

- Ti se plašiš da imaš mene pored sebe! Plašiš se toga! - urlala je Dalila, nakon čega je nestala. 

A potom se saznalo da je Dragojevićeva pobegla kroz prozor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17