• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2022

20:48

TO MI JE NAJBOLESNIJE IKAD! Fran i Ša progovorili o Dalili, Dejanu, Caru i Anđelu! NISAM GA NIKAD VIDEO OVAKVOG!

printscreen

Rijaliti

TO MI JE NAJBOLESNIJE IKAD! Fran i Ša progovorili o Dalili, Dejanu, Caru i Anđelu! NISAM GA NIKAD VIDEO OVAKVOG!

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša i Fran Pujas pričali su o odnosima između Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđela Rankovića

U emisiji ''Pitam za druga'' gosti su bivši zadrugari, reper Nenad Aleksić Ša i Fran Pujas koji su se ovom prilikom osvrnuli na trudnoću Viktorije Mitrović i skandal sa Markom Osmakčićem.

Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša i Fran Pujas

- Marko je okej momak, Viki takođe, nije loša kao drugar. Oni bi funkcionisali kao drugari fenomanalno, a ovako su upropasitili jedno drugo skroz. Bilo je tu surovih izjava - počeo je Ša.

- Nije mi trebala ova situacija, mogao je bar paziti. Nije mu trebalo nikako ovo, njoj pogotovo. Ne mogu znati da li će ostaviti dete. Najispravnije je da uđu u šesticu i da im daju apartman kao Miljani - ističe Fran.

Foto: printscreen

Fran Pujas

Potom su prokomentarisali par koji je obeležio ''Zadrugu 5'', Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

- Ma neka bolesna energija je između njih - kaže Fran.

- Privlači ih seks. Mislim da ne postoji mogućnost da se pomire Dejan i ona, a ako se to dogodi to mi je nešto najbolesnije ikada. Aleks mu je dobrodošla da preboli Dalilu - dodaje Ša.

Osvrnuli su se i na Anđela Rankovića i simpatije prema Dalili.

Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša

- On se baš zaljubio, znam ceo odnos, provodio sam dosta vremena sa Dalilom. Nikad ga nisam video takvog, kao iz tuđe glave. Ona nije toliko iskrena koliko on, ona je htela samo Filipa da pravi ljubomornim, a Anđelo odlepio jako. Dešava se to, i ja sam tako prošle godine. Dalila je nosilac ovog rijalitija i tačno zna šta radi u kom trenutku - kaže Nenad.

- Ma nema pojma šta radi, da je znala, ne bi joj se ova sra*a desila. Ima tu malu rijaliti školu - zaključio je Fran.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija