• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.06.2022

22:42

OTAC GA JE UČIO DA MRZI ŽENE, MAJKU JE GLEDAO S DRUGIM MUŠKARCIMA! Sandra Rešić ispričala jezive detalje razgovora s Markom Osmakčićem!

zadruga printscreen

Rijaliti

OTAC GA JE UČIO DA MRZI ŽENE, MAJKU JE GLEDAO S DRUGIM MUŠKARCIMA! Sandra Rešić ispričala jezive detalje razgovora s Markom Osmakčićem!

Podeli vest

Sandra Rešić bila je jedna od najbližih Marku Osmakčiću u "Zadruziu 5", a na početku je zamalo uplovila i u vezu s njim. O njihovoj bliskosti najbolje svedoče stravični razgovori koje su vodili, a koje je pevačica sada prepričala

Sandra se prisetila šta joj je Marko u nekoliko navrata govorio o ženama, svojoj majci i ocu, te sve to povezala sa poslednjim aktom njega i članova njegove porodice koji su lažirali smrt kako bi on napustio "Zadrugu 5":

Foto: Printscreen/You Tube

Otkrila o čemu je razgovarala s Markom... Sandra Rešić

- Pre nego što je Marko ispričao bilo šta o Matei L., on je govorio o prvom abortusu sa kojim se susreo, kada je gostovao na radiju kod Karića. On je tada pričao da se njegovoj bliskoj osobi, mislim da je rekao bratu, dogodilo da je devojka ostala trudna, ali da on nije želeo tu trudnoću. Tada je rekao da su oni to brzinski završili, jer porodica Osmakčić nije bila za to, ali da su nakon toga ta devojka i njegov brat ostali u dobrim odnosima - ispričala je Sandra Rešić, a cimeri su ostali u neverici.

- Pre nego što je ispričao za Mateu, on je Viktoriji rekao pred svima nama: "To tvoje dete će kući ostati bez majke" - rekla je pevačica, a Mitrovićeva je to potvrdila. Onda je Rešićeva ispričala i šta je Marko govorio o svojoj majci, kao i da je nakon razvoda roditelja ostao privrženiji ocu:

Foto: printscreen

Mrzi žene jer ga je majka povredila... Marko Osmakčić

- Marko je meni lično rekao, ovde na garnituri, da se njegova majka ku*vala. Rekao mi je: "Zašto ja spadam u ženomrsce?! Zato što se moja majka ku*vala, a ja sam to sve gledao, a moja majka meni nije bila majka ni pre toga. Ona je mene učila da je život čist račun - duga ljubav. Tu nije bilo majčinskog odnosa ni pre njenog ku*vanja" - to je on meni rekao. Rekao mi je i da je zato privrženiji ocu, a ne zato što majka nije imala vremena za njega. On je pričao da je ona bila loša majka i pre tog ku*vanja kada su se oni razišli. Prema njegovoj priči, on je nakon njihovog razvoda ostao uz oca koji je smatrao i učio ga da žene treba da se tuku, da treba da se postave na svoje mesto i da ženama ništa ne treba da bude podređeno. On je kroz taj razgovor meni objašnjavao zašto ne ceni ni jednu ženu, zašto ih ponižava i ostavlja utisak ženomrsca. Marko je tada stavio akcenat na njihov odnos još od njegovog detinjstva jer je on ispričao kako se nikada nije osećao voljeno i nikada nisu imali taj prisni odnos - objasnila je Sandra i podsetila da je Osmakčić stalno isticao koliko mu je otac "opasan" i da ga štiti.

- Marko je ovde za svog oca izgovarao najstrašnije stvari. Kada je prebio Anu Spasojević i kada mu je ona zapretila da će da mu oduzme Lambo, on joj je rekao ovde pred svima nama kako od toga nema ništa jer njegov otac to ne bi dozvolio. Što se tiče lažiranja smrti, ja ne znam šta da mislim - završila je Rešićeva.

Hvali se da je popularan Broj pratilaca skočio sa 40.000 na 100.000

Marko Osmakčić trenutno je u Švajcarskoj i tamo se nalazi otkako su ga izveli iz "Zadruge" zbog lažne očeve smrti. On se sada pohvalio na društvenim mrežama kako mu je ovaj potez doneo veliku popularnost. Bestidan bivši rijaliti učesnik naglo je dobio veliki broj pratilaca na Instagramu. On je za samo dva dana došao do 100.000 pratilaca, a onda ponosno to okačio na stori. - Za samo dva dana. Hvala svima! Uskoro istina o svemu - napisao je Marko uz smajlije.

 

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17