• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I. T.

18.06.2022

11:41

S MILICOM NEMAM TEMU ZA RAZGOVOR! Ivona Koković progovorila o odnosu sa Dabovićevom i otkrila šta bi joj rekla da je sretne! (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

S MILICOM NEMAM TEMU ZA RAZGOVOR! Ivona Koković progovorila o odnosu sa Dabovićevom i otkrila šta bi joj rekla da je sretne! (VIDEO)

Podeli vest

Ivona Koković u Survajveru se pokazala kao veoma iskrena zbog čega je navukla gnev i gledalaca, ali i takmičara. Međutim, najveći problem imala je sa Milicom Dabović s kojom nije izgladila odnose

Učesnici Survajvera su se okupili na humanitarnoj aukciji koju je organizovala Jovana Tomić kako bi prikupila novac za Tamaru Prokić, a među onima koji su došli bila je Ivona Koković. 

Ona je otkrila kakao s eoseć anakon završetka rijalitija i koga joj je drago što je videla, a koga baš i ne.

Kako izgleda biti ponovo sa starim drugarima?

- Super je osećaj, nema loših osećanja. Svi se volimo, trenutno.

Foto: Youtube printscreeen

Ivona Koković srećna što je ponovo sa saborcima iz Survajvera

Na tviteru je glavni lajtmotiv:"Ivona je za sve bila u pravu". Kako se osećaš kada to pročitaš?

- Svakako mi je draže da me vole nego da me mrze, ali nisam bila u pravu nego sam pričala ono što se stvarno dešavalo, tako da...

U jednom trenutku jesi bila omražena i bili su veoma ružni komentari. Kako si se osećala tada?

- Nisam se loše osećala tada jer znam da koliko god bili ružni ti komentari koje neki napišu nemaju veze sa mnom, nego s njima i da je taj "hejt" koji se daje nešto ružno i nema potrebe nikoga da mrzimo. 

Zanimljivo je da si ti, od svih drugih učesnika, jedina smogla snage da kažeš o Milici Dabović sve što milsiš.

- Da, pa jesam zato što nisam ona koja se prilagođava grupi samo da bih bila prihvaćena, nego sam osoba koja ima dovoljno samopouzdanja i stav da mogu da kažem ono što osećam i mislim. Možda to nije loše jer se videlo da imam svoje mišljenje i da nemam problem da ga kažem.

Foto: Youtube printscreeen

S Milicom nema o čemu da razgovara...

Šta bi bilo da je Milica večeras tu?

- S moje strane bih se javila:"Dobar dan".

Ne biste imale teme za razgovor?

- Ne, mislim da ne. Nemamo razloga da imamo teme za razgovor.

Veoma je zanimljivo da tvoju sestru bliznakinju zaustavljaju deca na ulici:

- Jeste, konstantno je zaustavljaju. Navikla je jer smo u životu stalno bile mešane. ja joj kažem:"Slikaj se i ti da im učiniš" i ona se slika.

Koga ti je najdraže što večeras vidiš?

- Jovanu, ali nju sam već viđala, Stevu sam viđala, tako da mi je drago da su plavi došli, eto Nika mi je drago da sam videla. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17