• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.06.2022

07:51

OSMAKČIĆI OTKRILI ŠTA SE DESILO MATEI L., PA PRIZNALI ZBOG ČEGA SU LAŽIRALI SMRT! Markov otac se oglasio i ispričao kako je izmislio tešku bolest!

Youtube printscreeen

Rijaliti

OSMAKČIĆI OTKRILI ŠTA SE DESILO MATEI L., PA PRIZNALI ZBOG ČEGA SU LAŽIRALI SMRT! Markov otac se oglasio i ispričao kako je izmislio tešku bolest!

Podeli vest

Marko Osmakčić objavio je video snimak u kom je objasnio svima zbog čega su lažirali smrt njegovog oca Franje, kao i šta se desilo izvesnoj Matei L. koju je rijaliti učesnik spomenuo Viktoriji Mitrović kao primer kako rešava probleme

Snimak u kom se naciji obratio Markov otac Franjo čija je umrlica pre samo dve nedelje objavljena svuda, sada je javnost. Kako je Osmakčićev otac naveo, razlog za ovakav potez bio je taj što je Viktorija maltretirala njegovog sina:

Foto: Youtube printscreeen

Marko Osmakčić

- Još za Novu godinu predlagao sam sinu Mariu, da kažemo Marku da treba da izađe, međutim, Mario mi je govorio da sačekamo još malo. Ipak, ja sam sve više dolazio do zaključka da treba da ga vadimo napolje. To što mu je Viktorija radila, mene je rastrzavalo. Da mu ona uništava stvari, to je čista glupost, nije ljubav. Mario mi je rekao može da izađe ako je u pitanju smrtni slučaj- počeo je Franjo koji je nakon ovoga odlučio da preduzme ozbiljne mere:

- Ja sam onda razmišlja "umrla mi majka", možda će ga onda pustiti. Na kraju sam došao do zaključka da je jedina opcija da se ja proglasim mrtvim. Plašio sam da će mi dete doživeti šok, zato to odmah nisam uradio. Onda sam prvo napisao pismo, koje sam poslao po jednom dečku, koji je ušao u "Zadrugu" u aprilu. Međutim, pismo je završilo kod produkcije- kaže Osmakčićev otad i dodaje da je potom pokušao da izmesli tešku bolest:

Foto: Youtube printscreeen

Franjo Osmakčić objasnio sve

- Drugi pokušaj je bio, našao sam doktorsku dijagnozu, teški rak pankreasa, pa ću sa tim uspeti da ga izbavim, ali ljudi nisu kupili tu priču, nakon čega sam shvatio da moram da napravim umrlicu - gvorio je Franjo u svom izlaganju.

U rijalitiju "Zadruga", digla se velika prašina kada se Marko Osmakčić obratio svom ocu i uživo u programu tražio od Franja Osmakčića, da ponovi postupak kao sa njegovom bivšom Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, a potom Viktoriji pripretio da će i ona abortirati u 8. mesecu trudnoće. Ovo je šokiralo javnost i odmah su se javile spekulacije da su Osmakčići povredili izvesnu Mateu:

- Matea je bila dve godine starija od Marka. To je bila prva njegova zaljubljenost. Međutim, ona ga je gledala kroz interes. On je u tom ludilu bio svaki vikend na relaciji Zagreb-Cirih, to je bio početak kraja njegovog tenisa. Ona mu je kumovala tome. Marko je počeo da ispoljava svoje frustracije na meni. Između nas se desio veliki sukob i ja sam samo napisao, poruku toj Matei, ta devojka uopšte nije bila trudna. Mi nismo nikakve ubice, ni mafija. Imao sam samo za cilj da od dece napravim legende. Nije trebalo da budu prvaci, nego legende. Ali se sve zavšilo kako se završio - zaključio je Franjo


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17