• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2022

07:24

IZABRANI OVONEDELJNI POTRČCI! Nečekivana odluka - evo ko je otišao u izolaciju! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

IZABRANI OVONEDELJNI POTRČCI! Nečekivana odluka - evo ko je otišao u izolaciju! (VIDEO)

Podeli vest

Ovonedeljni vođa Sale Luks sinoć je otkrio ko će biti ovonedeljni potrčci, a njegovu odluku niko nije očekivao

Ovonedeljni vođa Sale Luks sinoć je doneo odluku i izabrao potrčke, međutim, kada je u pitanju omiljena osoba tu nije mogao da odluči.

Foto: Printscreen You Tube

Sale Luks je ovonedeljni vođa

- Nešto sam razmišljao, ja ne znam ni ko mi bi bio omiljena osoba - priznao je Luks, a onda je otkrio ko su ovonedeljni potrčci.

- Podigao bih MC Aleks i Anđelu. Bila mi je sinoć interesantna "Igra istine", Irma da li jeste ili nije, to mi je zanimljivo između Sanje i Cara. Neka idu Sanja i Car - rekao je Car.

Foto: printscreen

Sanja Grujić i Filip Car ovonedeljni potrčci

Podsetimo, iako Sanja pred kamerama nije ulazila u ozbiljan odnos sa muškarcima, zadrugarka pred kraj rijalitija ipak nije mogla da odoli Filipu Caru, sa kojim je imala vrelu akciju. 

Ona nema snage da ide da se sprema za se*s. Ona ili ga ima ili ga nema. Ona ima snage da se istušira, da ispuši cigaru, pa da se prevrće, da naređa medvede između nas...Neće opravdanje da bude bila sam pijana, nego sam htela - rekla je Milica Veselinović tada.

Šta je čekala toliko meseci? Ništa mi nije jasno, što bi sad pred kraj, kad nije do sad - nadovezala se Nevena Savić, a da li će pasti nova vrela akcija u izolaciji, ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija