• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

21.06.2022

23:59

NAJVEĆE RAZOČARANJE MI JE SANDRA REŠIĆ Dia Kostić progovorila o vezi sa Saletom Luksom, pa oplela po zadrugarima!

Printscreen

Rijaliti

NAJVEĆE RAZOČARANJE MI JE SANDRA REŠIĆ Dia Kostić progovorila o vezi sa Saletom Luksom, pa oplela po zadrugarima!

Podeli vest

Dia Kostić otvorila je dušu i otkrila da ne misli da njena veza sa Luksom ima perspektivu, a ni o cimerima nije imala reči hvale.

Dia Kostić u nedelju je napustila Belu kuću, a sada je za Pink.rs sumirala utiske iz rijalitija i progovorila o svojoj rijaliti vezi sa Saletom Luksom, otkrila ko ju je najviše razočarao, ali i da li se zbog nečega kaje.

Foto: Printscreen

Kakvi su ti utisci nakon boravka u Zadruzi?

- Zadruga je po meni kao objekat prelep, prijao mi je boravak tamo, iskreno baš sam se odmorila od mog ubrzanog životnog tempa. Jedino što mi se nije svidelo, to je loša higijena i energija zadrugara (loši ljudi).

Da li se kaješ zbog nečega?

- Jedino mi je žao što nisam dovoljno ostala unutra da bi im ponaosob iskreno rekla šta mislim o njima, ali možda je i bolje zbog toga što bih usled tih reči zasigurno došlo do fizičkog kontakta, što je meni ispod časti.

Na šta si najviše ponosna?

- Najviše sam ponosna na to kako sam se ponašala i predstavila sebe gledaocima, dok sam bila unutra.

Da li misliš da će tvoja veza sa Saletom Luksom imati perspektivu?

- Sigurno znam da nema perspektive a zašto sam dala takav odgovor videćete po njegovom ponašanju do kraja rijalitija.

Koga smatraš najlošijom osobom u Beloj kući?

Foto: Printscreen

- Ima ih više, a najveće razočaranje mi je Sandra Rešić.

Ko bi po tebi trebalo da pobedi?

- Po meni, Irma.

Tokom jedne žurke si izjavila da te nakon izlaska iz rijalitja čeka branje malina, da li ćeš se stvarno baciti na taj biznis ili planiraš nešto drugo?

- Branje karibik malina se podrazumeva pod obavezno ove godine, ne znam da li ste ispratili trenutnu cenu, a što to se tiče mog pravog biznisa nastavljam sa mojom muzičkom karijerom i vidimo se uskoro na nekom nastupu.

Podsetimo, Dia je odlukom gledalaca napustila velelepno imanje u Šimanovcima, a za ovonedeljnog vođu je postavila Saleta Luksa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17