• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.06.2022

09:47

KARIĆ SE PRISETIO LJUBAVI SA POKOJNOM MISICOM! Evo kako je reagovao kada je video zajedničke fotografije sa njom! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

KARIĆ SE PRISETIO LJUBAVI SA POKOJNOM MISICOM! Evo kako je reagovao kada je video zajedničke fotografije sa njom! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom emisije "Uspomene zadrugara" pušten je video prilog sa uspomenama Stefana Karića, a zadrugar se u jednom momentu slomio u emisiji

Kariću su prikazane uspomene sa pokojnom misicom, Dijanom Milojković, koje je on pažljivo posmatrao.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Karić gleda fotografije na kojima je sa pokojnom Dijanom Milojković

Stefanu Kariću je prikazan snimak i sa ostalim devojkama, pa je tako imao prilike da vidi Natašu Radan, Ivu Grgurić, Ivanu Šopić, ali i Jovanu Ljubisavljević, sa kojom je vezu započeo u "Zadruzi 4", a koja traje i dan danas.

Nije mu bilo svejedno da gleda sklop svađa sa Jovanom, pa se u jednom momentu uhvatio za glavu:

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Karić

- Jaoj - uzdahnuo je na jednu od svađa sa Jovanom.

Podsetimo, Karić je jednom prilikom pred kamerama govorio o svojoj velikoj ljubavi Dijani Milojković, koja je u 33. godini izgubila bitku sa opakom bolešću:

- Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! - rekao je Stefan u "Premijeri"-

- "Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan" - oprostio se Stefan od Dijane tada uz snimak na kom peva "Da se opet rodim" dok mu ona sedi u krilu.

Dijana je preminula 22. jula 2019. godine, a više od dve godine vodila je borbu sa opakom bolešću. Bila je mis Evrope iz 2014. godine, a svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji su se ugledali na nju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17