• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2022

18:54

DALILA USRED NOĆI DOŠLA U VILU KARIĆA I TVRDILA DA JE TRUDNA?! Aferu sa Stefanom sve vreme vešto krije! OSMAN SVE OTKRIO!

printscreen

Rijaliti

DALILA USRED NOĆI DOŠLA U VILU KARIĆA I TVRDILA DA JE TRUDNA?! Aferu sa Stefanom sve vreme vešto krije! OSMAN SVE OTKRIO!

Podeli vest

Kako mediji prenose, nakon izlaska iz "Zadruge 3", Dalila Dragojević varala se supruga Dejana sa Stefanom Karićem, a htela je i da ga prevari tvrdeći da je trudna

Nakon što su u trećoj sezoni rijalitija Dalila i Dejan pobegli sa imanja u Šimanovcima, počele su da se šire priče da je njihov cimer Stefan Karić bio glavni krivac za to.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević, Stefan Karić i Dalila Dragojević

O Stefanu se nedavno pročula vest o navodnoj aferi sa zadrugarkom Marijanom Zonjić. Međutim, mediji sada prenose da je Karić bio i sa Dalilom Dragojević.

- Scenario koji je Dalila ove sezone odglumila bio je planiran za "Zadrugu 3", samo što je tada meta bio Stefan Karić u koga se zaljubila, iako je bila u braku sa Dejanom. Ni nakon bekstva nije uspela da izbaci Karića iz glave, pa je skovala plan kako da ga smota po izlasku iz rijalitija. Čim je Karić izašao, ona je nabavila njegov broj i počela da mu šalje poruke. Ubrzo su se upustili u aferu tokom koje je Dalila postala opsednuta Stefanom, dok je njemu ta veza bila samo razonoda. Kada je odlučio da je prekine, Dalila je potpuno odlepila. Jedne večeri došla je u vilu Karića i tvrdila da je u drugom stanju. Stefan je odmah provalio da laže, pa ju je u gluvo doba noći izbacio na ulicu - tvrdi izvor za "Svet".

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

O aferi sa Dalilom Stefan nikada nije javno govorio, ali je njegov otac, Osman Karić, svojevremeno potvrdio ovu priču i kroz stihove na duhovit način rekao da je Dalila i pre Filipa Cara nabijala Dejanu rogove:

- Dalila, Dalila, da je sreće tvoje ti bi sa Stefanom bila. Od Dekija si to vešto krila, znao je i on... Ispadao ti je muž i konj i slon. Kasno je to Deki shvatio, pa ti se ispod jorgan planine obratio, Stefana je u tvojim očima blatio. Savete ti dao, možda ti je deda od sramote sa stolice pao. Šta će reći raja, polupala si g*zom Stefanova j*ja. Hajmo, draga, kući, bruka će u selu pući. Šta će reći raja, biće, Dalila, belaja.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

Stefan i Dalila se nakon ovog skandala više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u "Zadrugu 5". Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Ljubisavljević, koju planira da oženi po izlasku iz rijalitija, Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17