• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

08.07.2022

22:04

DALILU I DEJANA ČEKA STAN U BEOGRADU NAKON ZADRUGE?! Bivša zadrugarka otkrila detalje: Napolju se vodi veći rijaliti nego unutra!

printscreen

Rijaliti

DALILU I DEJANA ČEKA STAN U BEOGRADU NAKON ZADRUGE?! Bivša zadrugarka otkrila detalje: Napolju se vodi veći rijaliti nego unutra!

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković tvrdi da će se Dalila i Dejan Dragojević pomiriti posle "Zadruge 5", kao i da je javna prevara zapravo njihov dogovor

Zorica je otkrila da je primetila da Dejan i Dragojevićka pred kamerama pričaju u šiframa:

- Ja i dalje tvrdim da je između Dalile i Dejana sve stvar dogovora, da će se oni nakon izlaska iz rijalitija pomiriti. Mi smo bili u rijalitiju, gledala sam njihove šifre, dogovore, razgovore, meni je sve jasno. Ona se jeste zavozala, ali to se sve brzo zaboravi. Dalila neće odustati od Dejana. Ja njemu želim da se vrati porodici, a sa njom neka radi šta hoće, mada ga ona neće tek tako pustiti, jer samo kod njega i sa njim može da radi šta i kako hoće. I Filip je tu provalio o čemu se radi. Nema emocija ni strasti kod Cara i Dalile - govori Zorica i dodaje da je čula da se za Dragojeviće sprema i stan u Beogradu:

Foto: E-stock

Dalila i Dejan Dragojević

- Napolju se vodi veći rijaliti nego unutra. Znam da su ranije učesnici od fanatika sve i svašta dobijali. Ti fanatici, ne mislim ništa loše, žele da pomognu, znam ih onoliko, i meni je to okej. Čula sam da Dalili hoće da poklone stan, smatraju ljudi da ona to zaslužuje i da tu treba da živi sa Dejanom. Možda hoće neko i da usvoji Dalilu, otkud znam - rekla je Markovićeva.

Iako ima svoje favorite i želela bi da neko od njih pobedi, Zorica kaže da će prvo mesto uzeti neko od takozvane trojke.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zorica Marković

- Lično bih volela da pobede Anđelo, Miki ili Stefan, ali rijalitiju su doprinele druge ličnosti, Dalila, Dejan i Filip Car. Sve zavisi koji je nivo svesti kod naroda i za koga će gledaoci odlučiti da glasaju. Da li je to ona bruka i patnja ili Car koji je sve provalio! Dalila i Dejan su se sa mnom u trećoj sezoni svađali onoliko, vređali mi porodicu, a sada se bune kada im neko spomene nekog bliskog. Sinove su mi spominjali u najgorem kontekstu, ali ja sam takav čovek, praštam - rekla je Zorica Marković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roki

pre 1 godinu

Zorice,ne intrigari i ne spominji Dejana. Providna si . Iznosiš izmišljotine... da bi bila bitnaTreba ti marketing da bi ušla u Zadrugu 6. Dosta si cikusa napravila Slobi i Luni u Zadruzi1.... Dosta više tvojih gluposti. Odavno si provaljena .......

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17