• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2022

17:59

ISPOVEST DEJANA DRAGOJEVIĆA PRED FINALE ZADRUGE: Dalila je ološ, drago mi je što nemam decu sa njom! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

ISPOVEST DEJANA DRAGOJEVIĆA PRED FINALE ZADRUGE: Dalila je ološ, drago mi je što nemam decu sa njom! (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Dragojević je razgovarao sa Drvetom mudrosti i pred sam kraj "Zadruge 5" otvorio dušu i progovorio o svemu

Dejan je na samom početku razgovora otkrio šta sada misli o Dalili Dragojević:

- Sve najgore! To je takav ološ! To je takva splačina, sa kim sam ja živeo? Sve je bilo lažno sa njene strane! Ne mogu da verujem da sam toliko bio slep, da li je to moguće? Kada sve ovo vidim, gadim se sam sebi! Hvala Bogu pa nemamo decu, zamislite to da sutra deca gledaju... Šibaju se pa ovo pa ono, pa na kraju cveta ljubav? Ljut sam na sebe što sam zbog takve osobe sebi ovakve stvari dozvolio! Sve se radi zarad kamere, zarad vrtenja priče, ja to u životu nisam video! Kada ljudi nemaju obraza ni blama, valjda to tako izgleda. Ništa me ne interesuje, hvala Bogu sve se završilo... Bacio bih bombu na tih 5 godina, razneo bih sve... - govorio je Dejan Dragojević, a na pitanje da li će se Dalila pokajati zbog svega što mu je uradila, odgovorio je:

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

- Ne interesuje me! Što se mene tiče neka se kaje zbog toga što joj se neko prevrnuo kod kuće... I da se pokaje bilo bi lažno, od strane nje je sve korist - rekao je Dejan.

Dragojević se osvrnuo i na odnos sa Mensurom Ajdarpašićem:

- Nije on loš, bili smo mi dobri, skakao je on za mene više puta... Dobri smo sada, nekada mi ga je žao, kada vidim da ide sam po imanju... Mi smo se posvađali kada mi je rekao 'paša' ne bi li aludirao ne veru, ali to je sve zbog one budaletine koja je želela da me ukanali, a sebe je samo upropastila... Kada je bilo sve ono sa njegovom porodicom i podrškom, bilo mi je žao, spustio sam loptu. Osetim da je iskren - odgovorio je Dejan.

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić

Dejan je priznao da će mu biti žao kad izađe iz "Zadruge":

- Došao je kraj... Setim se kada si me onda zvao. Mi pričamo, ja izađem pa tumačim svaku tvoju reč. Možda si se nekada i posprdao sa mnom, ali sam ja tu napravio preketnicu neku. Želim da ti se zahvalim na svemu. Biće mi žao kada budem izašao i budem slušao oproštajnu poruku. Hvala ti što si mi pomogao! - rekao je Dejan Drvetu mudrosti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija