• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

13.07.2022

07:00

BIVŠI SUPRUŽNICI SUKOBILI SE NA ŽURCI POSLE SUPERFINALA "ZADRUGE"! Dejan: Dalila, ubiće te Filip! Dalila: Ostaću s njim do smrti!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

BIVŠI SUPRUŽNICI SUKOBILI SE NA ŽURCI POSLE SUPERFINALA "ZADRUGE"! Dejan: Dalila, ubiće te Filip! Dalila: Ostaću s njim do smrti!

Podeli vest

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", rekao je da ne misli da će veza Dalile Dragojević i Filipa Cara biti kobna po nju, što je nju razbesnelo

Dejan i Dalila Dragojević nastavili su rat na žurci organizovanoj u Šimanovcima dan posle superfinala "Zadruge". Pobednik pete sezone rijalitija poručio je bivšoj supruzi da je siguran da će je ljubavnik Filip Car ubiti! Dalila mu je odbrusila da joj se više ne meša u život i da će ostati sa svojim ljubavnikom do smrti!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević

- Filip će ubiti Dalilu ako budu živeli zajedno. Tukao ju je pred kamerama, zamislite šta će tek da joj radi kada budu sami u četiri zida. Završiće tragično kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda - kaže Dejan i dodaje da je njegova bivša sama birala nasilnika:

- Nije mi je žao jer je tražila muškarčinu, pa nek se sada nosi sa svojim izborom. Očigledno voli da je momci tuku! Oprostila je Caru kad ju je udario džogerom u glavu, polio vodom punom domestosa, davio je, gađao koferom i kamenom... Filip se nikada neće promeniti, može da bude samo gori. Videćete, razvući će Dalilu kao testeninu!

Dragojević se ne potresa zbog sudbine neverne žene i kune se da je s njom završio za ceo život!

- Uramiću Filipovu sliku i držati je kao ikonu na zidu u sobi u znak zahvalnosti što me je odvojio od Dalile. Nju sam blokirao na svim društvenim mrežama, izbrisao sve zajedničke slike i zauvek je izbacio iz života. Bilo bi red i da prestane da koristi prezime Dragojević i bruka ga!

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

Kad je čula šta je Dejan rekao za nju i Cara, Dalila se iznervirala!

- Nek priča ko šta hoće, ostajem sa Filipom do kraja života! Ne znam šta treba da mi uradi da bih ga ostavila, volim ga kao Boga! Sigurna sam da više nećemo imati strašne svađe kao u "Zadruzi". Bio je agresivan prema meni u rijalitiju, ali dogovorili smo se da promeni ponašanje. Ako se posvađamo, otići će negde na dva sata i iskuliraće. Jedva čekam da se skućimo. Živećemo u montažnoj kući koju sam dobila za osvojeno drugo mesto u finalu. Tražimo plac u Beogradu - kaže Dalila, koja se tokom žurke nije odvajala od Filipa.

S druge strane, Car ne želi da se prepucava sa Dragojevićem.

Foto: Dejan Živančević

Filip Car

- Čestitam Dejanu na pobedi, neka priča šta hoće, neću da mu odgovaram! Rijaliti je za mene završen u nedelju. Znam da će napolju naš odnos biti mnogo bolji. Dalili neće faliti ni dlaka s glave dok je sa mnom! Volim je! - kratko je rekao Filip.

Aleks zabrinuta: Dejanova mama me ne voli

Aleks Nikolić je ubeđena da se ne dopada budućoj svekrvi, Biljani Dragojević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević i Aleks Nikolić

- Mislim da se ne dopadam Dejanovoj mami jer sam preterivala u svađama sa Dejanom. Nadam se da će Biljana promeniti sliku o meni, jer stvarno volim njenog sina - kaže Aleks, koja je nestrpljiva da provede noć sa svojim momkom van "Zadruge":

- Jedva čekam da budemo sami i imamo seks bez kamera. Planiramo i da odemo na more u Egipat ili Tajland.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija