• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

13.07.2022

11:15

TAKI: SANDRA ME MOLI DA JOJ VRATIM MUŽA! Subotićka očajna zbog Maje i Pece

printscreen

Rijaliti

TAKI: SANDRA ME MOLI DA JOJ VRATIM MUŽA! Subotićka očajna zbog Maje i Pece

Podeli vest

Taki, očajna sam, reci ćerki da mi ne rastura porodicu! Oprostiću im sve, samo neka mi se Peca vrati. Neću da se vraćam u Kaluđericu- rekla je Aleksandra Subotić Majinom ocu Radomiru

Aleksandra Subotić moli Radomira Marinkovića Takija da svoju ćerku Maju razdvoji od njenog muža Pece Raspopovića. Starleta je juče pozvala oca svoje bivše najbolje drugarice, koja joj je otela supruga i trenutno je sa njim u Crnoj Gori.

Foto: printscreen Twitter

Neće da se meša

Moja ćerka je odrasla, sama odlučuje o svom životu, neće da me sluša. Ako pravi haos, neka snosi posledice
Taki

- Aleksandra je očajna otkad ju je Peca ostavio zbog Maje. Juče je zvala Takija, jadala mu se satima i molila ga da joj pomogne! Rekla mu je da pozove Maju i ubedi je da ostavi Pecu! Taki kaže da je slab na Aleksandrine suze, ali ne želi da se zbog nje svađa sa ćerkom - kaže naš dobro obavešten izvor i prepričava šta je sve Subotićeva rekla Marinkoviću:

- Ni lekovi za smirenje mi ne pomažu! Taki, pomozi mi da vratim muža! Očajna sam, nemam kome da se obratim. Reci ćerki da mi ne rastura porodicu, oprostiću im sve, samo neka mi se Peca vrati! Ne želim da se vraćam kod tate u Kaluđericu! Taman sam sredila život u Novom Sadu, ne mogu opet da krećem iz početka!

Veza bez budućnosti

Pozvali smo Aleksandru, ali nam se nije javila do zaključenja ovog broja. S druge strane, Taki nam je potvrdio da ga je Subotićeva zvala.

Maja poslal poruku za Sandru

Neka Aleksandra ostavi mog Takija na miru! Bolje joj je da se što pre vrati kod svog Karađorđa u Kaluđericu
Maja Marinković

- Tačno je da se čujem sa Aleksandrom, ali ne bih otkrivao detalje. Samo ću vam reći da mi je plakala preko telefona i pitala me: "Taki, šta je ovo?! Da li si znao da mi Maja radi iza leđa?" Ništa nisam znao! - priča Majin otac i dodaje da neće uticati na ćerku da ostavi Pecu:

- Moja ćerka je odrasla, ima 25 godina i sama odlučuje o svom životu, neće sigurno mene da sluša. Niti se ona meša u moj život, niti ja u njen. Neka radi šta hoće! Ako pravi haos, neka sama snosi posledice!

Foto: printscreen Twitter

Marinković tvrdi da mu se ćerka ne javlja otkad je našla oženjenog momka:

- Maja se čuje sa nekim drugaricama, od njih sam saznao da je na moru sa Pecom. Meni se ne javljaju ni ona ni on! Svi smo čuli Aleksandrinu priču, ali moramo da čujemo šta kaže i Peca. Znam da su Peca i Aleksandra već dugo u jako lošim odnosima, čak sam ih ja i mirio... Ma znao sam da njihova veza nema budućnost!

Neće u Beograd

Maja nam se javila iz Crne Gore i kratko poručila:

- Aleksandra ne zanima ni mene ni Pecu! Na moru sam i neću skoro nazad. Neka nas se okane i neka ostavi mog Takija na miru. Bolje joj je da se što pre vrati kod svog Karađorđa u Kaluđericu!
 

Anja Todorović: Maja stvarno voli Pecu

Bivša učesnica "Zadruge" Anja Todorović kaže da se svakodnevno čuje sa svojom drugaricom Majom Marinković. - Maja je i od mene krila da je sa Pecom! Tek nedavno sam saznala. Čule smo se juče, rekla mi je da uživaju na moru i da ih ne zanima šta priča Aleksandra Subotić. Shvatila sam da se ona i Peca vole, glasam za ljubav! - kaže Anja za Informer.

 

BONUS VIDEO:


 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 1 godinu

Ni slučajno Taki da propustis ovu priliku,ti i maja ste upecali zlatnu ribicu koja moze da vas izdržava do kraja života.

zora

pre 1 godinu

Tipovi su prvi,nezna se ko je glavtiji a ko ugojeniji.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17