• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.07.2022

16:00

FILIP CAR STIGAO U CRIKVENICU! Priznao šta mu je njegova porodica rekla, pa se osvrnuo na odnos sa Dalilom

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

FILIP CAR STIGAO U CRIKVENICU! Priznao šta mu je njegova porodica rekla, pa se osvrnuo na odnos sa Dalilom

Podeli vest

Filip Car veliku pažnju javnosti privukao je svojim učešćem u "Zadruzi 5" u kojoj je, između ostalog, uplovio u vezu sa Dalilom Dragojević

Dalila je na svom Instagramu objavila da je ovoj vezi došao kraj, a Filip je otkrio šta su mu rekli njegovi u Crikvenici, kao i kako je doneo odluku o konačnom prekidu odnosa sa Dalilom.

Foto: printscreen

- Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi"... Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos - rekao je Filip Car, pa se osvrnuo na odnos sa Dalilom:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

- Velika želja mi je da ja i Dalila završimo sve emisije vezane za "Zadrugu" u miru, da se ne svađamo medijski i da nemamo kontakt, ja joj želim sreću i kako smatram nju krivim za neke stvari, tako naravno i sebe za mnoge mnoge... Moj prioritet je moja porodica. Unutra sam ih izdao kada sam više puta pregazio svoju reč, ali sada sam u realnom životu i ne želim sebi i svojim voljenima više stvarati nedaće i probleme - rekao je Car i dodao:

- A vi me pratite i iskusite da li sam u spoljnjem svetu od reči.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija