• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

18.07.2022

19:05

IRMA OCRNILA ZADRUGARE: "Dejan je manipulator i folirant, a Dalila..." (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

IRMA OCRNILA ZADRUGARE: "Dejan je manipulator i folirant, a Dalila..." (VIDEO)

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" bila je bivša zadrugarka Irma Serjanić

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Irma Serjanić komentarisala je bivše cimere na svoj način, a sudeći po svemu za nju se rijaliti još nije ni završio, već po njenim rečima tek počinje.

Irma je osula paljbu po zadrugarima, ali kako kaže ne kaje se ni za jednu izgovorenu reč u rijalitiju, jer je večina zaslužila i duplo gore. 

Pobeda Dejana Dragojevića

Foto: printscreen

- Neka je pobedio, meni je drago iskreno, zaslužio je. Ako bih komentarisala njegove osobine, mogu reći da je veliki manipulator i folirant, ali opet kažem zaslužio je pobedu jer je izneo ceo rijaliti na svojim leđima - ističe pevačica.

Odnos Mime i Gruje

Foto: printscreen

- Gruja je čovek bez emocija, čovek koji ne misli na svoju porodicu. Kada je Mima u pitanju, izgledalo je kao da ona beži od njega, ali ona je njega više volela nego on nju, iz mog ugla. On se pali na to da ga devojke odbijaju, a ona je to videla pa se upravo zbog toga tako i ponašala  - govori bivša rijaliti učesnica.

Drugo mesto osvaja Dalila Dragojević

Foto: printscreen

- Dalila se zaljubila i njene emocije niko nije mogao da zaustavi. Podržavala sam je donekle, ali neke njene postupke apsolutno sam osudila. Ona je po narodu odavno trebala da ispadne, ali je imala grupe ljudi koje glasaju za nju još od ranije iz prethodnih rijalitija, ali je svakako imala i ljude koji su podržali to što je uradila, jer se vode time da se zaljubila, a srce ne bira ni vreme ni mesto ni situaciju u kojoj se nalaziš.

Maja Marinković otela dečka Aleksandri Subotić

Foto: printscreen

- Maja je izgubila kolosek, izgubila je moralne vrednosti, nešto što se mora poštovati, a to je prijateljstvo. Maja je jako osvetoljubiva, možda se sveti za nešto, možda je njen hir, a možda je zaista i ljubav - komentariše Irma.

Odnos Irme i Zole

Foto: printscreen

- To je nepostojeći odnos koji je mene dovodio do ludila. Da bi imali neku priču moraš da imaš nešto zašta bi se uhvatio da bi napravio istu. Zola je bio opsednut sa mnom i proganjao me, i ne znam šta sve ali brate moraš biti realan. Ja imam kriterijume, ja imam oči i meni jedan Zola u životu sigurno ne treba - završava Irma Serjanić za emisiju "Zadrugari na skeneru".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17