• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

18.07.2022

17:09

SANDRA BILA SA ANĐELOM KAKO BI PREBOLELA DEJANA! Ovo su sve neuspele romanse Rešićeve u "Zadruzi 5"!

printscreen

Rijaliti

SANDRA BILA SA ANĐELOM KAKO BI PREBOLELA DEJANA! Ovo su sve neuspele romanse Rešićeve u "Zadruzi 5"!

Podeli vest

Zadrugarka Sandra Rešić definitivno ima najmanje sreće u ljubavi u odnosu na ostale rijaliti učesnike, s obzirom da je samo tokom pete sezone "Zadruge" imala tri neuspela pokušaja ljubavi sa ukućanima Bele kuće

Pevačica Sandra Rešić u "Zadruzi" je sebe pokazala u odličnom svetlu, ali očigledno da ima najmanje sreće u ljubavi od svih učesnica rijalitija, budući da nikako ne uspeva da zadrži muškarca pored sebe.

Foto: Informer

Sandra Rešić

Tokom, a pogotovo posle "Zadruge 5" jasno se videlo koliko je Sandra nesrećna u ljubavi. Nakon bračnog brodoloma Dejana i Dalile, Sandra se našla Dragojeviću kao rame za plakanje i najbolja uteha, piše "Blic".

U tom periodu mnogi su tvrdili da su joj se probudile emocije prema Dejanu. Imponovalo joj je kada je žiri u "Zadrugoviziji" navijao da njih dvoje budu zajedno, iako nikada nije htela javno da prizna da je zaljubljena od njega.

Foto: Pixabay/insajder

Sandra Rešić i Dejan Dragojević

Kako tvrdi izvor za "Blic", Sandra je htela da preboli Dragojeviča u naručju drugog muškarca i to Marka Osmakčića, jednog od najkontroverznijih učesnika rijalitija. Ova romansa je trajala vrlo kratko, što se kaže svega nekoliko poljubaca, dok on nije odlučio da ostane sa Viktorijom Viki Mitrović.

Nakon punih devet potrage za potencijalnom ljubavi, onaj koji joj je obećavao mirnu luku bio je Anđelo Ranković kojem je pala u zagrljaj neposredno pre superfinala "Zadruge".

Foto: printscreen

Anđelo Ranković i Sandra Rešić

Ovo je na početku izgledalo kao jedina iskrena ljubav u "Zadruzi 5", koja će se razvijati u zdrav odnos i opstati dugo nakon izlaska iz rijalitija. Međutim, razvila se samo u suze i poniženje.

- Obećavao joj je kule i gradove, a onda je najgore ponizio. Ona nije za njega. Znao je on to odavno, verovatno se nadao boljem plasmanu. Negde sam čuo da su komentarisali Anđelovi prijatelji da je ona "potrošena devojka", odnosno da Ranković voli mlađe. Kažu da ona nije ni njegov tip devojke. Čemu onda uopšte priče i bajke, emocije i gluma? Ovo je dno dna - kaže blizak izvor.

Foto: printscreen

Sandra Rešić

Kako navodi dobro obavešten izvor, Sandra je htela da preboli Dejana jer je videla da od te priče nema ništa, budući da se on zaljubio u Aleksandru Nikolić. Međutim, nakon što su joj se probudile emocije prema Anđelu, o kojim ne želi da priča, dogodio joj se još jedan brodolom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17