• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2022

19:18

DALILA POSLALA SNAŽNU PORUKU! Ponovo se oglasila nakon raskida! OVIM JE ZAPUŠILA USTA SVIMA!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

DALILA POSLALA SNAŽNU PORUKU! Ponovo se oglasila nakon raskida! OVIM JE ZAPUŠILA USTA SVIMA!

Podeli vest

Nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević oglasila se nakon raskida sa Filipom Carem i fotografijom na Instagram profilu uputila poruku onima koji je ogovaraju

Dalila Dragojević, učesnica "Zadruge 5" koja je osvojila drugo mesto ove sezone rijalitija, šokirala je svoje pratioce kada je na društvenoj mreži Instagram objavila da je došlo do konačnog raskida turbulentne ljubavne veze sa Filipom Carem.

Foto: printscreen

Dalila dragojević i Filip Car

Car se tim povodom oglasio iz Crikvenice i otkrio da je on odlučio da raskine, kao i da mu je prioritet porodica, ali i da sa Dalilom ne želi više nikakav kontakt.

Dragojevićka je sada odlučila da se još jednom obrati snažnom porukom, koja je namenjena onima koji je ogovaraju i pljuju.

- Sve dok pričaju iza vaših leđa znači da ste daleko ispred njih - poručila je Dalila objavom na svom Instagram profilu, a komentari su se nizali na ovoj društvenoj mreži.

 

"Jednostavno nisi normalna", "Bitno da si ti nama pokazala da si tange obukla, kakva ledja kakva prica, bitno da se vidi linija", "Čega se pametan stidi, budala se ponosi", samo su neki od komentara slike.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija