• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Kokotović

21.07.2022

13:53

HTELE SMO DA ODUSTANEMO OD OPERACIJE! Marija Kulić opisala neizvesne trenutke tokom Miljanine operacije!

printscreen

Rijaliti

HTELE SMO DA ODUSTANEMO OD OPERACIJE! Marija Kulić opisala neizvesne trenutke tokom Miljanine operacije!

Podeli vest

Marija Kulić boravi sa ćerkom Miljanom u Turskoj gde je u jednoj klinici popularnoj rijaliti učesnici juče izvršena operacija želuca. Neizvesnosti i napetosti je bilo mnogo, a Miljanina majka Mairja otkrila je zbog čega je malo falilo da odustanu tik pred početak intervencije

S obzirom na to kakve rizike nosi ova operacija, Marija otkriva da su jedva pristale na intervenciju:

Foto: Novak Đurović

- Hvala, sada sam odlično. Juče, pre operacije smo umalo htele da odustanemo zbog straha i od anestezije i od neželjenih efekata, međutim, u zadnjem momentu Miljana je odlučila da krene na sto. Molila sam se sve vreme, drhtala od straha, pa onda samu sebe smirujem da je to jedino rešenje za nju jer je jela nenormalno mnogo i nezdravo i takav način života ne bi trajao još dugo. Moram da kažem da mi je mnogo pomogla žena, Zorica koja mi je pisala dok je trajala operacija da se radujem jer smo došle po Miljanin novi život. Plakala sam sama, nema nikog pored mene ko zna jezik. Ljudi su mi prilazili, ali ih ne razumem. Zorica mi je pisala da je i ona tu operaciju uradila, da je sve super prošlo i da će Miljana za 3 meseca biti  zdrava, zgodna i lepa. Inače, Zoricu znaju svi. Tako da je sve prošlo u najboljem redu. Rekli su mi da traje 2 sata, međutim, doktor je došao jer sam sišla na cigaru i kafu, za sat ipo i idući prema meni je mahao, trčao i smejao se i vikaož:"Excellent" (izvrsno). Tako da čim sam ga videla radosnog znala sam da je sve kako treba. Sporazumevamo se preko gugl prevodioca i menadžerke koja govori i njihov i naš jezik. Super je Miljana, sve poštuje, dobro se oseća, ne oseća glad - rekla je Marija za Informer .

Naime, Miljana Kulić sinoć je operisala želudac u Turskoj, bivša zadrugarka odlučila se za ovaj zahvat jer godinama muči muku sa kilogramima. Ona je pre mesec dana takođe bila u ovoj bolnici ali operacije nije mogla da bude urađena jer je imala bronhitis, pa su doktori predložili da se ova operacija odloži. Kulićka se nakon toga vratila u Niš i spakovaka kofera pa je otišla na odmor sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom odakle je stalno kačila fotografije na Instagramu. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija