• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. S.

23.07.2022

08:10

RIJALITI POSLE RIJALITIJA! UČESNICI "ZADRUGE 5" NASTAVLJAJU DA PRAVE SKANDALE! Car preti Anđelu zbog Dalile, a ona plače za Dejanom!

printscreen

Rijaliti

RIJALITI POSLE RIJALITIJA! UČESNICI "ZADRUGE 5" NASTAVLJAJU DA PRAVE SKANDALE! Car preti Anđelu zbog Dalile, a ona plače za Dejanom!

Podeli vest

Filip Car poručio je Anđelu Rankoviću, koji je jurio za Dalilom posle jedne emisije, da će ga ubiti ako joj ikad više priđe. Za to vreme starleta je pobegla u njenu i Dejanovu kuću u Gornjem Šepku, gde se naprasno setila da i dalje voli Dragojevića

Filip Car preti Anđelu Rankoviću zbog Dalile Dragojević, dok ona plače za bivšim mužem Dejanom! Momak iz Crikvenice poludeo je kad je čuo da je maneken iz Beograda jurio starletu posle jedne emisije na Pinku, pa mu je poslao poruku da će ga ubiti!

Za to vreme Filipova bivša devojka pobegla je u kuću koju je izgradila s Dekijem u Gornjem Šepku i naprasno shvatila da i dalje voli Dragojevića.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

- Ovo je stvarno rijaliti posle rijalitija! Filip je otišao u Crikvenicu, Dalila u Gornji Šepak, ali se strasti ne smiruju. Kad je Car saznao da je Anđelo jurio Dalilu posle jedne emisije da joj se javi, odmah ju je pozvao da vidi o čemu se radi! Ispričala mu je da je Ranković krenuo ka njoj, ali da ga je iskulirala. I pored objašnjenja, Filip je poludeo od ljubomore, ubeđen da je maneken i dalje zaljubljen u Dalilu. Odmah je poslao poruku Anđelu: "Ubiću te, ako joj opet priđeš! Ne glumi mi facu, da ti je ne razbijem!", ali mu ovaj nije odgovorio na pretnje - priča izvor blizak učesnicima prethodne sezone "Zadruge".

Foto: printscreen

Anđelo Ranković i Filip Car

Prema njegovim rečima, posle drame sa Filipom i Anđelom, Dalilu su stigli novi problemi. Otkako se vratila u Gornji Šepak, po ceo dan plače za Dejanom!

- Ne znam šta joj se desilo, ali odjednom ju je sve stiglo. Kad je videla zajedničku kuću koju su gradili, nameštaj koji su zajedno kupovali, uramljene fotografije, slomila se. Počela je da jeca i ponavlja:"Šta sam to uradila?! I sebi i njemu sam uništila život!" Još nema snage da spava u zajedničkom krevetu u spavaćoj sobi - priča naš sagovornik i dodaje:

- Srećom, pa je povela sa sobom Marijanu Zonjić. Ona je dan i noć uz Dalilu i teši je...

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

Da Dalila plače za Dejanom i želi da joj se vrati muž kog je prevarila, potvrđuje i njen otac Huso Mujić.

- Moja ćerka nije ljuta na mene što sam govorio da ću je se odreći zbog ponašanja u rijalitiju, jer zna koliko volim Dejana. Ma i ona ga voli! Plakala je kao kiša kad smo razgovarali o njemu. Nije joj lako da bude u kući u kojoj je živela s njim. Voleo bih da se Dejan i ona pomire. I dalje navijam za njih. Filip Car je kriv za sve! Loš je čovek, ali ne želim mu zlo - kaže Huso za Informer.

Dejan: Ne Zanima me Dalila, ona je folirant

 

Dejan ne veruje da se njegova bivša žena Dalila pokajala što ga je prevarila!

 


- Dokazala je da je najveći folirant. Pokušava da se opere, ali to nije moguće. Ceo svet je video ko je i šta je. Uživam sa Aleks, Dalila me ne interesuje - kaže pobednik "Zadruge 5".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija