• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2022

12:35

DEJAN DRAGOJEVIĆ KRENUO NA MORE, ALI NE SA ALEKS! Pobednik rijalitija ide van Srbije, a evo gde i sa kim!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ KRENUO NA MORE, ALI NE SA ALEKS! Pobednik rijalitija ide van Srbije, a evo gde i sa kim!

Podeli vest

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", uputio se na odmor u Budvu. On tamo nije krenuo sa devojkom Aleksandrom, več sa bratom Davidom Dragojeviće.

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, uspeo je da izgladi odnose sa svojom porodicom, sa kojom nije razgovarao nekoliko godina i trudi se da balansira izmedju porodice i nove devojke, Aleksandre Nikolić.

Foto: Dejan Živančević

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Iako su se Dejan i Aleks izjašnjavali da planiraju zajedničko letovanje, Dragojević je ipak odlučio da se prvo posveti svom bratu Davidu.

Dejan je rano jutros objavio video, na kom priča da ide peške da budi Davida, jer je trebalo da krenu na more u pet, a onda je usledio i njegov odgovor.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- Budan sam ja, nego sam morao da širim veš i perem sudove jer sinoć nisam završio - objasnio je stariji Dragojević putem svog storija.

Naime, njih dvojica su krenuli u Budvu, što smo saznali preko Dejanovog storija, a njima će se pridružiti još dva druga.

Foto: printscreen

Iako je na samom početku današnjih objava David vozio, nešto kasnije je objavio snimak gde Dejan vozi njegov auto. Njih dvojica su sve vreme slušali muziku, pevali i po svamu sudeći odlično se provodili. 

Putovanje su zaustavili na Zlatiboru, kako bi odmorili i ručali.

 BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17