• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2022

13:05

OSTAVLJAM PREZIME DRAGOJEVIĆ! Dalila posle svega želi Dejanovo prezime! SPOMINJE NJEGOVU MAJKU!

printscreen

Rijaliti

OSTAVLJAM PREZIME DRAGOJEVIĆ! Dalila posle svega želi Dejanovo prezime! SPOMINJE NJEGOVU MAJKU!

Podeli vest

Dalila Dragojević izjavila je u emisiji u kojoj je gostavala sa Filipom Carem da ne želi da odbaci prezime Dragojević, već da će samo dodatii devojačko Mujić

Dalila Dragojević razbesnela se u emisiji kada su je pitali zbog čega je zadržala Dejanovo prezime, Dragojević, kada ga je u rijalitiju prevarila i nijue sa njim u dobrim odnosima.

Foto: printscreen

- Ostaviću prezime, da imate o kome da pričate. Zadržaću to prezime, samo ću dodati svoje. Napravite peticiju da ga promenim, pa ću tada to uraditi. Ne zanimate me, gospođo. Znate li ko je još zadržao prezime Dragojević? E, pa... - rekla je Dalila aludirajući na Biljanu, Dejanovu majku.

Gledateljka je potom prokomentarisala da Filip Car nema ni malo poštovanja prema bivšoj devojci.

- Ona nema poštovanje, kada vidite njene obrve, jasno vam je o čemu se radi. Neka sam se ukanalio za sebe, ali što moram da budem povezivan sa njom, to je najgore. Taj rep ne mogu da odvežem od sebe - rekao je Filip, na šta se Dalila nadovezala:

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

- Kako se raspričas sa svojom podrškom, koja mene loše komentariše. Kada njega neko kudi, napušta studio, želi na cigaru - rekla je Dalila.

Car joj je odgovorio da više ne želi da bude pored nje:

- Ja ću da odradim sve što treba, kada se završi sve ovo, idem u Crikvenicu kod svojih. Više me pored ovakvih nećete videti - kazao je Filip, pa dodao:

- Svi se kunu u nešto, znam da sam prekršio. Niko ne treba da skrnavi porodicu zbog nekog. Ja sam sto puta rekao u rijalitiju da se neću pomiriti sa njom. Ja sam joj rekao da joj ne verujem, neću devojku iz rijalitija, ona nije devojka za mene. Ja to pedaliram kad izađem. Mislite li da devojke iz rijalitija nemaju nikog, ne viđaju se sa nekim, nemojte to, nisu bile u manastiru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija