• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2022

17:48

INTELIGENTNIJI SAM OD MOJIH BIVŠIH! Car iskreno o braku Dalile i Dejana! NISAM JA GLAVNI KRIVAC ZA NJIHOV RAZVOD, VEĆ...

printscreen

Rijaliti

INTELIGENTNIJI SAM OD MOJIH BIVŠIH! Car iskreno o braku Dalile i Dejana! NISAM JA GLAVNI KRIVAC ZA NJIHOV RAZVOD, VEĆ...

Podeli vest

Filip Car prokomentarisao je kako gleda na brak Dalile i Dejana Dragojevića, kao i da li smatra daje glavni krivac za njihov razvod on.

Tokom emisije u kojoj je gost bio Filip Car, uključila se jedna gledateljka, koja nije imala reči hvale za Dalilu Dragojević.

Foto: printscreen

Filip Car

- Kako je moguće da je ne prihvata ni jedna porodica? Svi kažu da je loš čovek, a ona sama jedna govori da si dobar čovek. Mislim da je vrlo svesna šta je uradila i sa pravom ju je Filip ostavio. Što se tiče Maje, ali mislim, rang i nivo devojaka sa kojima si bilo, mislim stavrno. Ajde da uporedimo sve te devojke sa malom Anđelom. Naravno da tvoji roditelji neće biti okej da ti budeš sa takvim devojkama. Dalila ima harizmu mrtve babe. Htela bih da te pitam nešto: Da možeš da vratiš vreme, da li bi se potrudio oko to veze sa Anom i pokušao da nju modeluješ po sebi ili da budeš sa Dalilom? - upitala je gledateljka.

- Nije ni Ana cvećka. Ne bih se mirio sa Dalilom. Jedino mi je žao nekih scena koje sam dozvolio i napravio od sebe nešto što neko drugi želi da budem. Smatram sebe puno inteligentnijim od svih tih devojaka. Ne bih ja sebi smeo da dozvolim te neke situacije. Da mogu da vratim vreme, stupio bih sa Dalilom u odnos - priznao je Car, pa prokomentarisao brak Dalile i Dejana:

Foto: printscreen

Filip Car

- Žao mi je što sam se upetljao u neke stvari, ali čim sam se ja upetljeo u nečiji brak, onda taj brak nije dobar. Mislim da su oboje krivi što se njihov brak završio. Nije mi jasno ništa što su oni izneli. Nije mi jasno da žena koja je pričala da ima sređen život, plače i uzima ljudima novac. Nije mi žao što sam se upleo u njihov brak. Ja sam probao nešto što sam hteo i bio sam zaljubljen i to sam uspeo da ostavrim - naveo je Filip, pa dodao:

- Ona je bila upoznata jako dobro sa mnom, kakav sam ja i kakav mogu da budem. Ja nisam znao šta ja dobijam i dobio sam jednu lažnu priču i lažnu predstavu. Ne kajem se što sam ušao u odnos sa njom, nego što sam se vratio u odnos koji sam raskinuo. Uvek sam mislio da je tu nešto iskrivljeno. Mene je njeno arogantno i bezobrazno ponašanje koje mene dovede do ludila. Čim je u nekom okruženju, nešto ne štima, nešto nije dobro. Meni je i Dejan enigma i misterija. Od braka do svega što se pričalo, to mi je malo nejasno. Tako je neke stavri izneo, a bio je tamo pet godina, pa i ta promena vere, mnoge stavri su enigma. Nisam bio ni sa jednom za ovih dvadeset dana, to je pohvala za mene - rekao je Car.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija