• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

26.07.2022

19:28

BIVŠI ZADRUGAR OPTUŽIO MARIJANU ZONJIĆ DA SE BAVI CRNOM MAGIJOM: Baciće čini dečku koji joj se sviđa!

Dejan Živančević

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR OPTUŽIO MARIJANU ZONJIĆ DA SE BAVI CRNOM MAGIJOM: Baciće čini dečku koji joj se sviđa!

Podeli vest

Bivši zadrugar Marko Đedović optužio je Marijanu Zonjić da se navodno bavi crnom magijom

Đedović je rekao da i Marijana navodno petlja s vradžbinama i magijom, te da na taj način navodno planira sebi da nađe dečka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Đedović optužio Marijanu Zonjić da se bavi crnom magijom

- Videli smo kako je Maja preotela Aleksandri Pecu, tu je u pitanju jaka volja, ali i magija. Vradžbine, kad se neko zainati. Istim stvarima se bavi i Marijana Zonjić. Ona sad da prođe pored dečka na ulici, a da joj se sviđa, naći će sve potrebne informacije o njemu i baciće mu čini. Uspeće jakim magijama da ga privuče i neće da odustane dok u tome ne uspe. One idu kod ljudi na preporuku, to sam čuo, nije moje nagađanje - govori Đedović za Republika.rs i dodaje:

Foto: printscreen

Marko Đedović optužio Marijanu Zonjić da se bavi crnom magijom

- Ja lično nikada ne bih petljao sa tim stvarima, jer mislim da to nisu čista posla. Nisam svećka, ali ne bih išao toliko daleko - rekao je Marko Đedović.

U medijima se danas pojavila vest da su u dom Dalile Dragojević navodno upali maskirani muškarci i opljačkali je. Osim Dalile, kroz traumatično iskustvo navodno je prošla i njena drugarica Marijana Zonjić.

Momci s fantomkama su samo ćutali, da im ne prepoznaju glasove, verovatno! Pokazivali su prstima na pare. Imali su šipke u rukama, kao i noževe! Njih dve su mislile da će se svakog momenta desiti to da će ih rasporiti. Nije bilo mnogo ubeđivanja, Dalila je znala šta oni žele. Jasno je bilo da su mislili da ona kod sebe ima velike pare, mislili su da je uzela honorare i da ih je donela sa sobom. Odneli su 6.000 evra od Jutjuba i Marijaninih 2.000 evra koliko je imala kod sebe. Nakon što su ih istresli iz gaća i ojadili za 8.000 evra ukupno otišli su. One nisu spavale posle toga. Dalila sumnja da je Dejan poslao reketaše, jer je pola para njegovo. On je mogao da vidi preko aplikacije koliko para je leglo na račun. Ona je sada spremna za osvetu za bivšeg muža i zato ne želi da priča o ovome! Ne želi policiju za vratom, jer joj je osveta draža od svega. Obrisala je sve zajedničke klipove sa kanala koji ima 98.000 pratilaca i počela je da stavlja samo svoj sadržaj. Ona neće da pređe preko tih 6.000 evra i 2.000, koje su uzeli Marijani ni krivoj, ni dužnoj - rekao je izvor za "Republiku", međutim, Dragojevićka je demantovala ove navode.

 

BONUS VIDEO:

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija