• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

01.08.2022

09:59

MOJA BEBICA BIJE NAJTEŽU BITKU! Oglasio se Nenad Macanović i progovorio o Miljaninom stanju!

Pixabay/printscreen

Rijaliti

MOJA BEBICA BIJE NAJTEŽU BITKU! Oglasio se Nenad Macanović i progovorio o Miljaninom stanju!

Podeli vest

Miljana Kulić i dalje je u veoma lošem stanju i njeno zdravlje je ugroženo, a sada se oglasio i njen emotivni partner Nenad Macanović Bebica i progovorio o svemu

Bebica je odmah istakao da je uz Miljanu i da je veliki optimista kada je reč o njenom zdravlju:

Foto: zadruga printscreen

Bebica se oglasio o Miljaninom stanju...

- Bebica bije najtežu bitku trenutno i izaći će naravno kao pobednik , još uvek je životno ugrožena, mnogo komplikacija ima. Lekovi deluju i postižu se željeni rezultati, odvojena je od respiratora, svesna je i uznemirena. Mi smo non stop tu, non stop komuniciramo sa doktorima koji su izuzetni- kazao je Nenad i dodao:

- Mi smo u bolnici non stop, biće sve kako treba! Doktori su vrhunski i izuzetno su joj posvećeni. Sve će da bude dobro - rekao je Nenad za kraj, a mi verujemo i nadamo se da će Miljana brzo izaći iz svega ovoga kao pobednik.

Foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana je pre nedelju i po dana imala operaciju smanjenja želuca u Turskoj nakon čega se vratila u Srbiju, a potom joj se stanje pogoršalo. Lekari su pre dva dana utvrdili da joj ne napukla slezina, te je hitno prebačena u Urgentni centar u Nišu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Minjon

pre 1 godinu

Miljana, izdrzi i stalno misli na svog sina.Cim ti bude malo bolje otjeraj od sebe Macanovica jer ti je on zlo nanio i nanosi i dalje, nek ide sto dalje od tebe.IZDRZI. LAVICE!

Nada

pre 1 godinu

Kosovo i Metohija bije bitku za opstanak Srba a ovde se bije bitka za "Bebicu" i Miljanu ! narode dali je to moguce ? Koliko im para jos treba ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija