• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2022

22:03

OGLASILI SE IZ TURSKE BOLNICE U KOJOJ JE MILJANA OPERISALA ŽELUDAC! Javno zapretili Kulićima: Imamo dokaze i snimke!

printscreen

Rijaliti

OGLASILI SE IZ TURSKE BOLNICE U KOJOJ JE MILJANA OPERISALA ŽELUDAC! Javno zapretili Kulićima: Imamo dokaze i snimke!

Podeli vest

Miljana Kulić pre desetak dana operisala je želudac u jednoj turskoj bolnici, a nedugo nakon toga došlo je do komplikacija zbog kojih je rijaliti zvezda završila u bolnici gde se bori za život. Njena majka Marija danas je poručila svima da u tu kliniku niko ne treba da ide, kao i da će odlučiti da li će ih tužiti, a sada je usledio i odgovor iz Turske

Na društvenoj mreži Instagram oglasila se Minela Selmani, stručni konsultant i koordinator klinike u kojoj je Miljana operisana i javno zapretila Kulićima.

- Hajde ispričaj šta imaš, pa da onda puštamo snimke i dokaze - napisala je Minela na svom Instagram storiju, nakon što je pročitala izjavu Marije Kulić.

Foto: printscreen

Miljana Kulić završila u bolnici nakon operacije želuca

Marija je danas priznala da konačno može malo da odahne, ali da će tek imati šta da kaže na ovu temu, kada se njena naslednica potpuno oporavi.

- Malo sam bolje, situacija se malo stabilizovala, pa sam zbog toga malo bolje. Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je bolje, kažu da je bolje, čula sam se njom, šta će da mi kaže... Ne zna šta ju je snašlo, šta može da kaže, važno je da ide na bolje - priča Marija potpuno bez snage, pa dodaje:

U tu kliniku ni slučajno da je neko išao! Ma, ni slučajno! Tek ću da pričam kad prođe sve ovo, izvinite zaista, nemam snage više da pričam - zaključila je Marija za Pink.rs

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija