• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

02.08.2022

18:11

MILJANA BILA VEZANA, ČUPALA SVE SA SEBE?! Kulićeva po prijemu u bolnicu napravila haos - reagovao psihijatar?!

printscreen

Rijaliti

MILJANA BILA VEZANA, ČUPALA SVE SA SEBE?! Kulićeva po prijemu u bolnicu napravila haos - reagovao psihijatar?!

Podeli vest

Miljana Kulić hitno je hospitalizovana zbog komplikacija koje su usledile nakon operacije želuca koju je imala pre desetak dana u Turskoj. Izvora koji je blizak lekarima KC u Nišu oglasio se za domaće medije, a tom prilikom isplivale su nove informacije o zdravstvenom stanju rijaliti zvezde

Izvor "Espresa" otkrio je da je Miljani izvađena slezina zbog hematoma:

- Miljani je izvađena slezina zbog hematoma koji su nađeni, ali postoje i trombovi u venama što je zabrinulo lekare - potvrđuje već poznate podatke izvor pa otkriva infromacije za koje se do sada nije znalo:

Foto: printscreen

Miljana Kulić

- Miljani je veoma visok CRP, a leukociti su joj preko 40.000 što je stanje koje prevazilazi granice prosečnog čoveka. Kulićeva je na pragu sepse, a dodatno zabrinjava velika količina tečnosti koja je pronađena u njenom abdomenu - priča on, pa nastavlja:

- Miljana je po prijemu u KC divljala i pravila velike probleme doktorima na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju. Čupala je sve sa sebe i kablove i kanile, a lekari su bili prinuđeni da pozovu na hitnu konsultaciju psihijatra, koji je odobrio da Kulićeva dobije kafu i cigarete - tvrdi izvor.

- Nakon toga su morali da je vežu i daju sedative - zaključuje izvor za Espreso.rs

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija