• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. S.

04.08.2022

07:20

SVI MI SE UDVARAJU, NE ZNAM DA LI IM SE SVIĐAM ILI HOĆE SA MNOM JER SAM BILA U ZADRUZI! Dalila za Informer otkrila kakve situacije doživljava!

G. S.

Rijaliti

SVI MI SE UDVARAJU, NE ZNAM DA LI IM SE SVIĐAM ILI HOĆE SA MNOM JER SAM BILA U ZADRUZI! Dalila za Informer otkrila kakve situacije doživljava!

Podeli vest

Dalila Dragojević kaže da joj se svi udvaraju posle "Zadruge 5" i da ju je strah jer ne zna ko ima kakve namere s njom

Starleta je otišla na Crnogorsko primorje, gde je muškarci saleću kad god je sretnu na plaži, ali joj i šalju ljubavne poruke preko društvenih mreža.

Foto: Foto: G. S.

Nema mir od udvarača... Dalila Dragojević

- Svi mi se udvaraju! Više ne znam kome se stvarno sviđam ili bi da bude sa mnom samo zato što sam bila u "Zadruzi" - rekla je vicešampionka "Zadruge 5" i dodala da i na Instagramu ima udvarače:

Foto: Foto: G. S.

Tvrdi da joj treba jak muškarac... Dalila


- Svašta mi pišu u porukama... Neko bi da se oženi mnome, a neko bi samo da izađemo na piće. To mi prija sve dok je u granicama pristojnosti. Ima i dosta šaljivih poruka, ali i onih nepristojnih, čiji sadržaj ne bih iznosila u javnost. Takve ljude odmah blokiram!

 Više ne znam kome se stvarno sviđam ili bi da bude sa mnom samo zato što sam bila u "Zadruzi". Razne poruke mi šalju, nude mi čak i brak, rekla je Dalila Dragojević

 

Uživanje posle stresa

Foto: Foto: G. S.

Uživa s Šopićkom... Dalila i Ivana


Dalila je na more otišla sa drugaricama, među kojima je i voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić. Njih dve uživaju na plaži, kupaju se, voze gliser, snimaju selfije...
- Jedva sam čekala da dođem na more da se resetujem. Bio mi je potreban psihički oporavak, ali i da se zabavljam i ludujem. Ma treba mi da se skroz opustim bez kamera posle svih stresova koje sam preživela u rijalitiju - rekla je starleta i dodala da je letovanje planirala čim je napustila "Zadrugu":
- Čim sam došla kući u Gornji Šepak, kupila sam kupaći. Čekala sam samo da se završe snimanja emisija na Pinku, pa da odem na more.

Krije momka

Foto: Foto: G. S.

Dalila uživa u Budvi


Dalila je našla dečka, ali mu još krije identitet. Ona je na društvenim mrežama objavila fotografije iz automobila, na kojima se vidi kako drži za ruku novog momka. Na jednoj od slika stavila je emotikon katanca, čime je htela da naglasi da je njihova ljubav čvrsta. Dalila, međutim, ne želi još da priča o njemu.
- Treba mi jak muškarac koji će da me vodi kroz život, dosta sam ja vodila njih i bila muško u vezi - rekla je nedavno Dalila i naglasila da se nikad neće vratiti Filipu Caru:
- Nikad više neću biti sa nekim ko me ne poštuje. Ne znam kako sam sebi dozvolila da Filipu prelazim preko uvreda i poniženja. To nisam ja! Ja sam jaka žena i biću sa nekim ko me bude držao ko malo vode na dlanu!

Umesto sa dečkom,
šeta sa Ivanom Šopić

 

Dalila je sa svojim novim dečkom odsela u jednom luksuznom hotelu, ali je on juče nakratko zbog posla morao da napusti Budvu. Zato je starleta sama otišla na hotelski bazen, a pošto su tamo mnogi muškarci piljili u nju, rešila je da ode na plažu. Tamo je snimala selfije i tako "ubijala" vreme dok je čekala drugaricu Ivanu Šopić. Kada su se našle, prošetale su se promenadom, a mnogi prolaznici su se okretali za njima. Potom su otišle na piće u obližnji kafić.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija