• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2022

11:03

RIJALITI ZVEZDA DUGUJE 500.000, UHAPŠEN ZBOG KRAĐE U MARKETU! Ivan Marinković propao nakon rijaliti karijere! DEVOJKA GA IZBOLA MAKAZAMA!

Rijaliti

RIJALITI ZVEZDA DUGUJE 500.000, UHAPŠEN ZBOG KRAĐE U MARKETU! Ivan Marinković propao nakon rijaliti karijere! DEVOJKA GA IZBOLA MAKAZAMA!

Podeli vest

Učesniku rijaliti programa, Ivanu Gavriloviću, sve je krenulo nizbrdo. Ne viđa decu koju ima sa zadrugarkom Miljanom Kulić, i pevačicom Gocom Tržan, kojoj, navodno, duguje 500.000 zbog neplaćanja alimentacije. Takođe, Ivan je imao i problema sa zakonom, a i vrlo turbulentnu vezu

Ivana Marinkovića je, pre ulaska u rijaliti, javnost znala kao muža pevačice Goce Tržan. On sa njom ima ćerku Lenu, a zbog neplaćene alimentacije i duga od 500.000 dinara, sude se već duže vreme.

Foto: Informer

Ivan Marinković i Goca Tržan

Pored ćerke, Ivan ima i sina Željka, kog je dobio sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, kog takođe ne viđa, nedavno je izjavio da su mu deca ''sekundarni problem''.

- Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome - izjavio je za Kurir.

Foto: Printscreen You Tube

Ivan Marinković i Miljana Kulić

Marinković je i pre bio poznat po turbulentnom životu. 2016. godine bio uhapšen zbog krađe u jednom marketu, kada je sa prijateljem uhvaćen sa robom u vrednosti od 12.000 dinara, a tada je priznao i da ima problem sa alkoholom, kao i da se lečio od zavisnosti.

Ivan je i kasnije imao problema sa zakonom. Naime, pre godinu dana intervenisala je policija na adresi gde živi sa devojkom Jelenom Ilić.

Odlaskom patrole na adresu utvrđeno je da je Ivan imao povrede leve ruke nanete makazama od strane svoje devojke s kojom živi, a koja je takođe učesnik rijaliti programa "Parovi". Ivan i Jelena su se žestoko posvađali, a on je najpre verenici, navodno zadao tri-četiri udarca, šamarao ju je, a ona njemu ubodnu ranu makazama. Oboje su tada dobili zabranu prilaska, koji oni nisu poštovali jer su se posle incidenta pomirili i nastavili da žive zajedno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija