• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2022

13:42

ANA KORAĆ PRIZNALA TRUDNOĆU! Starleta podelila srećne vesti sa pratiocima: ODUVEK SAM MAŠTALA O OVOM TRENUTKU, BIĆE NAJVOLJENIJE DETE NA SVETU!

printscreen

Rijaliti

ANA KORAĆ PRIZNALA TRUDNOĆU! Starleta podelila srećne vesti sa pratiocima: ODUVEK SAM MAŠTALA O OVOM TRENUTKU, BIĆE NAJVOLJENIJE DETE NA SVETU!

Podeli vest

Starleta Ana Korać ipak je priznala trudnoću. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je nacrtana beba na njenom stomaku, kao i snimak ultrazuka bebe

Informer.rs objavio je vest da je starleta i bivša učesnica rijalitija Ana Korać trudna, međutim ona je to sve ubrzo demantovala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ana Korać

- Mislim da treba konačno i ja da se oglasim da se ne bi objavljivale izjave koje nisam dala. Što se tiče trudnoće, neću se još uvek oglašavati na ovu temu, razumite me - objasnila je Ana na svom Instagram storiju.

No, u međuvremenu se izgleda ipak nešto promenilo, pa je Ana odlučila da prizna da je trudna.

Starleta je objavila fotografije kojima je pokazala pratiocima da je u drugom stanju, fotografisala ultrazvuk, ali i stomak na kom je nacrtana beba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac)

- Kao prvo, želim da se izvinim što me dugo nije bilo na Instagramu, ali imala sam najlepši razlog za to. Morali smo malo da odmaramo više i pustimo neko vreme da sve bude kako treba, sada kada si doboljno porasla mislim da je došlo vreme da sa vama podelim ove prelepe vesti. Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela.Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom. Ne mogu,a da ne pomenem najbolju ordinaciju koja brine o meni još od prvog dana, hvala vam jer ste najbolji i predivni, a ja pomalo teška i plašljiva kao svaka trudnica - napisala je Koraćeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac)

U ovom trenutku su se svi pitali samo jedno: "Ko je otac Aninog deteta?". Ana i dalje ne želi da podeli sa javnosti ko je njen izabranik.

Podsetimo, Koraćeva je nedavno otkrila da je konačno srećna u ljubavi.

- Dečko mi kupuje sve što poželim! On mi je dao i automobile za mene i psa. Rekao mi je da ne treba ništa da radim, već samo da uživam, a ja sam ga poslušala - kazala je jednom prilikom starleta za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17