• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

10.08.2022

08:00

ALEKS NIKOLIĆ PROGOVORILA O SVIM SVOJIM MUŠKARCIMA! Janjuš je bio afera, Kristijan simpatija, a Dekija baš volim!

printscreen

Rijaliti

ALEKS NIKOLIĆ PROGOVORILA O SVIM SVOJIM MUŠKARCIMA! Janjuš je bio afera, Kristijan simpatija, a Dekija baš volim!

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge 5", Aleksandra Nikolić, u srećnoj je vezi sa pobednikom rojalitija, Dejanom Dragojevićem, ali je i pre njega imala rijaliti ljubavi, o kojima je sada pričala

Aleks Nikolić progovorila je o svim svojim muškarcima! Starleta je u emisiji "Na saslušanju", koju možete da pogledate na informer.rs, ispričala da je sa Markom Janjuševićem Janjušem imala aferu, priznala da je bila zaljubljena u Kristijana Golubovića, kao i da se kaje što je Filipa Cara gađala kamenom. Ona je dodala i da nijednog momka nikada nije volela kao Dejana Dragojevića.

Foto: printscreen

Aleks Nikolić

- Ne stidim se afere s Janjušem! Bila sam slobodna devojka, dopao mi se i bili smo zajedno. To je sada prošlost - priča Nikolićeva, koja na pitanje da li je tačno da se nabacivala Kristijanu Goluboviću odgovara:

- U "Zadruzi" sam bila zaljubljena u njega. Eto, priznajem! Desilo se, šta da radim. Naravno, nikada ništa nismo imali.

Pored Janjuša i Kristijana, Aleksandrino srce osvojio je i Filip Car. Njihova ljubav je trajala kratko, a završila se tako što su se međusobno izvređali. Starleta je tokom burne svađe gađala kamenom momka iz Crikvenice pred kamerama Pinka.

Foto: printscreen

Aleks Nikolić i Dejan Dragojević

- Ma on je tek daleka prošlost! Kajem se što sam Filipa gađala kamenom, nije trebalo to da uradim.

Na komentare da je smuvala Dejana Dragojevića samo da bi se bolje plasirala u rijalitiju odgovara:

- Zaljubila sam se u Dekija, a zatim ga i zavolela! Smatram da sam zaslužila bolji plasman u finalu, ali šta je tu je. Pritom, ne mislim samo da je greška što je Dalila bila druga, već i mnoga druga mesta nisu pripala pravim ljudima. Ma Dalilom se i ne bavim i nisam ljubomorna na nju, jer sam ja kraljica!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija