• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/M.K

16.08.2022

17:36

OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU MILJANE I ZOLE! Čolić iskreno progovorio o bivšoj ljubavi

Printscreen

Rijaliti

OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU MILJANE I ZOLE! Čolić iskreno progovorio o bivšoj ljubavi

Podeli vest

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, nije krio koliko mu je teško što je Kulićeva završila u bolnici gde se pet dana borila za život

Zola se sada oglasio i tim povodom priznao u kakvim je odnosima sada sa Miljanom, kako je Bebica reagovao na njihov razgovor, ali i da li će ući u Zadrugu 6.

Foto: printscreen youtube

- Pa iskreno, jako mi je žao zbog toga što joj se dogodilo. Smatram, da bez obzira na sve, nikom ne bih poželeo da se takva situacija dogodila u životu, zaista, pogotovo ne njoj, devojci sa kojom sam proveo toliko vremena. Ja sam rekao od početka da verujem u nju i veruje da će se iščupati iz svega toga. Želim joj sve najlepše, i njoj i njenoj porodici, nemam problem sa tim - počeo je Zola.

- Pružio sam joj podršku javno na Instagramu, još dok je ona bila u nekom šok stanju, koliko sam bio upućen u tom momentu. Nisam hteo ništa konkretno da idem, da se čujem sa njom, nisam znao u kakvoj je situaciji, ne bih voleo da ja budem inicijator nekog njenog, možda još goreg, stanja u tim momentima. Onda sam se potrudio da podršku pružim javno i transparentno, ne zbog ljudi i naroda, nego generalo da se to ne bi shvatilo dvosmisleno, da sam se ja njoj javio nasamo, jer ko zna kako bi se to okrenulo - rekao je Čolić.

Foto: Printscreen You Tube

Čolić otkrio da je pričao sa Miljanom, pa priznao da je Bebicu taj razgovor razljutio.

- Čuli smo se nakon što se ona malo oporavila, kad sam video da se čula sa Filipom Carom na video poziv, ja sam zvao Filipa i pitao ga, on je rekao “Da, čuli smo se na video poziv”, a već su to mediji objavili. Tako da sam ja zvao i pričali smo nekih 30-ak minuta. Ona je mene zvala da dođem da živim kod nje i Bebice u stanu - priča Zola pa dodaje:

- Bebica je mene nakon tog razgovora pozvao i govori mi “Nemoj više da je uznemiravaš”, ja sam onda njega pozvao kada je gostova u emisiji “Narod pita” i pitao ga konkretno “Kako ja mogu nekoga da uznemiravam, ako taj neko priča pola sata sa mnom” to za mene nije uznemiravanje. On je tu manje više ostao bez teksta, i onda sam postavio pitaje Mariji Kulić “Šta treba da bude motiv jedne majke, s obzirom u kakvom se stanju nalazi njena ćerka trenutno, šta treba da bude zaista tako jak i čvrst motiv da se ona pojavi na televiziji Pink? Ona je nešto uspela da odgovori, ali mislim da sam i nju matirao tim pitanjem.

Zola se dotakao i Zadruge 6, pa priznao da za sada nema u planu da uđe u Belu kuću.

- Što se tiče Zadruge 6, generalo nemam u plani. Znam da ću biti neophodan tamo, i smatram da ne da zaslužujem da se nađem tamo, nego da će mnogo velik uticaj imati moje učešće tamo, ali za sad nemam u planu. Imam neke planove što se tiče karijere, do kraja meseca snimam spot za moju novu pesmu. Filip Car će biti jedna od glavnih uloga u mom spotu - rekao je Zola.

- Što se tiče dopisivanja sa Miljanom, samo sam joj ponudio finansijsku pomoć ako joj je potrebna u ovom trenutku. Rekao sam da nije problem i da niko ne treba da zna za to. Međutim Marija i Bebica su to poricali u emisiji, tako da sam ja dao dokaze, nema potrebe da lažem oko tako nekih stvari - završio je Lazar Čolić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17