• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

24.08.2022

17:02

MILJANA KULIĆ SKOVALA PLAN - IZ BOLNICE IDE PRAVO U ŠIMANOVCE?! Isplivali detalji!

printscreen

Rijaliti

MILJANA KULIĆ SKOVALA PLAN - IZ BOLNICE IDE PRAVO U ŠIMANOVCE?! Isplivali detalji!

Podeli vest

Miljana Kulić i dalje se nalazi u bolnici nakon što joj je pozlilo posle operacije želuca koju je uradila u Turskoj, a po svemu sudeći, rijaliti zvezda će iz Kliničkog centra navodno otići pravo u Šimanovce, gde će 9. septembra početi "Zadruga 6"

Kako prenose domaći mediji, Miljana navodno zadirkuje lekare i ometa pacijente, a kada joj dosadi humor, navodno počne da histeriše i da traži cigarete i kafu, da lupa i vrišti po sobi.

Foto: printscreen

Miljana Kulić iz bolnice ide pravo u "Zadrugu"

- Miljana je bolje, hvala Bogu dobro se oporavlja. Međutim i dalje pravi cirkus po bolnici, u zavisnosti od toga kako je raspoložena. Ono što ja znam jeste da Miljana hoće da napravi šou program, pa da direktno iz bolnice uđe u rijaliti Zadruga. Tada bi trebalo da dobije otpusnu listu i kaže da će odmah da ide u Belu kuću, da nema potrebe da odmara i ide za Niš - kaže dobro obavešten izvor za Blic.

Vesna Rivas je nedavno u razgovoru za Informer otkrila da ju je zvala Miljanina majka, Marija Kulić.

- Zvala me je pre neki dan, ali ja sam žurila. Znate šta je problem, Miljana kada me je zvala između tih njenih ulazaka, izlazaka u rijaliti znala je da me posluša i  bila je dobra, ako ništa bar jedan određen period. Kada god je pravila neke sulude stvari nije me zvala, kao što me nije zvala pre nego što je išla na ovu operaciju jer joj ja ne bih savetovala da to uradi. Ova operacija što je ona uradila iziskuje šest meseci stroge discipline koju Miljana nema.  Marija zvala da me pita šta će biti, ja sam joj rekla izvinjavam se stvarno nemam vremena, biće dobro preživeće, čićemo se žurim - rekla nam je Vesna nedavno.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija