• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.08.2022

14:54

ŠTA DA KAŽEM O ČOVEKU KOJI NE VIĐA SVOJE DETE!? Zola opleo po Ivanu Marinkoviću

printscreen

Rijaliti

ŠTA DA KAŽEM O ČOVEKU KOJI NE VIĐA SVOJE DETE!? Zola opleo po Ivanu Marinkoviću

Podeli vest

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola, juče je gostova u emisiji "Narod pita", gde je izneo nepoznate detalje o porodici Kulić pa se dotakao i Miljaninog bivšeg parnera Ivana Marnikovića sa kojim ona ima dete i otkrio zbog čega Marinković ne viđa sina malog Željka Kulića

Zolu je sinoć gledateljka rekla da ga je Ivan Marinković često prozivao po emisijama, pa je Čolić odlučio žestoko da mu odgovori na prozivke koje je Marinković nekoliko puta iznosio po emisijama. 

Foto: printscreen youtube

- Dobro veče, Violeta kraj telefona. Veliki pozdrav za mog ljubimca, Zolu. Darko, Mislim da se Miljana i Zola čuju tajno po više puta na dan. Ivan Marinković te je više puta prozivao na televiziji, bio je i Bebica sa njim. Ivan je rekao da si preko Miljane stekao popularnost - kazala je gledateljka u emisiji "Narod pita".

Foto: printscreen

- Šta da kažem o čoveku koji ne viđa dete zbog Kulića? A što se tiče Ivana, mogao bi on da viđa svoje dete. Ja nikoga ne diram prvi, ništa loše nisam rekao o tom čoveku, ali sada samo vraćam istom merom - kazao je Zola.

Rijaliti učesnik Ivan Marinković rekao je svojevremeno u intervju da takođe nema kontakt ni sa ćerkom Lenom, koju ima sa pevačicom Gocom Tržan.

Marinković će se, inače, od 9. septembra, useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, gde će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija