• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T

29.08.2022

15:19

DETALJI IZ HOTELSKE SOBE! Maja Marinković otkrila u kakvom je odnosu sa Carem

Miloš Rafailović

Rijaliti

DETALJI IZ HOTELSKE SOBE! Maja Marinković otkrila u kakvom je odnosu sa Carem

Podeli vest

Maja Marinković došla je ispred zgrade Pink televizije na dodatne pregovore povodom ulaska u "Zadrugu 6", a novinari su je odmah pitali šta misli o tome što je Zola rekao da je zvao policiju da bi razdvojili Cara i nju zbog fizičkog kontakta

Skandal koji se dogodio u malom iznajmljenom stanu Lazara Čolića Zole, a u kom su glavni akteri Maja Marinković i Filip Car koji su se nedavno potukli, i dalje je aktuelan, pa je zadrugarka podrobnije prokomentarisala ovaj incident:

Foto: Miloš Rafailović

- Stiglo mi je šta je Zola pričao, ali Zola kao Zola, on kao jedinka nikako ne uspeva da dobije neki status u društvu, s obzirom da je ceo život u klošarskom fazonu i svoju popularnost je gradio preko Miljane Kulić. Ja se zaista ne bih bavila ljudima koji konzumiraju opojne supstance pa onda doživaljavaju neke preobražaje u mozgu. Filip i ja se jesmo posvađali, ali nije to bilo tako kako je on ispričao. Tu noć sam ja bila u izlasku i nisam imala vremena da se bavim tom temom - rekla je Maja, a na pitanje da li misli da je Zola zaljubljen na nju ona odgovara:

- Ja mislim da jeste, verovali vi meni ili ne, zvučala ja prepotentno vama ili ne. Sećate se kada je Zola ušao u "Zadrugu 2", imao je taj stav prema meni da me muva i ostalo, međutim ja i dalje osetim, ne mogu da tvrim... Ali on mora da shvati da nije dostigao taj "level" da mi priđe na bilo koji način, mnogi nisu ali njima sam dala šansu - kazala je Maja pa je otkrila da li se pomirila sa Filipom Carom:

Foto: Miloš Rafailović

- Mi se nismo pomirili. Nije to bila nikakva veza. Mi smo se videli i popričali, hteli smo da spustimo loptu, međutim, stvarno smo dva različita sveta. Ja njega više ne bih ni komentarisala, želim mu sve najbolje - istakla je Maja, a šta je još kazala pogledajte u video snimku. 

U video ispod možete pogledati kako je izgledao ceo interviju sa Majom:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija