• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

31.08.2022

17:21

DRAMA NA LEKARSKOM PREGLEDU! Učesniku "Zadruge 6" pozlilo: Morao sam da legnem, bilo mi je loše! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Rijaliti

DRAMA NA LEKARSKOM PREGLEDU! Učesniku "Zadruge 6" pozlilo: Morao sam da legnem, bilo mi je loše! (VIDEO)

Podeli vest

Novi učesnici "Zadruge 6" danas su otišli na lekarski pregled, koji spada u poslednje pripreme pred ulazak u popularni rijaliti, međutim, u jednom momentu budućem zadrugaru je pozlilo

Kako nam je ispričao Boža Džons, pao mu je pritisak kada je vadio krv, pa je malo falilo da padne u nesvest.

Foto: Miloš Rafailović

Boži Džonsu pozlilo na lekarskom pregledu

- Sve je bilo okej, ali kada sam vadio krv pao mi je pritisak i morao sam da legnem. Bilo mi je loše - priznao je Boža.

Boža Džons je nedavno na snimanju profila za novu sezonu rijalitija otkrio da planira da se zaljubi, a prošle godine je tvrdio da mu se sviđa Maja Marinković:

- Ako me Miljana Kulić bude muvala, kuliraću je. Slatka mi je Maja Marinković. Tražim devojku koja je barem polunormalna - istakao je on prošle godine.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, drapata4@gmail.com ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija