• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.K.

31.08.2022

18:00

BIVŠI UČESNIK PAROVA STIGAO NA PINK! Progovorio o svom ulasku u Zadrugu 6, pa otkrio šta možemo od njega da očekujemo! (VIDEO)

Rijaliti

BIVŠI UČESNIK PAROVA STIGAO NA PINK! Progovorio o svom ulasku u Zadrugu 6, pa otkrio šta možemo od njega da očekujemo! (VIDEO)

Podeli vest

Danas su se na Dedinju ispred zgrade televizije Pink okupili novi učesnici "Zadruge 6", a među njima bio je i dečko koji se proslavio u rijalitiju "Parovi"

U pitanju je Alberto Galorini, koji je istakao da je još u pregovorima za ulazak u "Zadrugu".

- Moje ime je Alberto Galorini, dolazim iz Beograda i po struci sam poljoprivredni tehničar. Videću još da li ću da uđem u "Zadrugu", ali svakako to je novo iskustvo sa ljudima. Ako uđem u rijaliti braniću se rečima, to je najbolja odbrana. Dosta ljudi napravi grešku sa tučama, a to nije dobro. Ako je neko slab psihički, teško da može da opstane u rijalitiju - rekao je Alberto.

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

Alberto Galorini

- Bio sam sa zauzetom devojkom. Nisam davao mnogo značaja tome, dok nisam bio u takvoj situaciji. Posle kada sam video šta je zapravo to, zista više nikada ne bih tako nešto uradio - okrio je Galorini, a šta nam je još rekao saznajte u videu na početku teksta.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. Isikolo na pomoći. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć odmah putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +2348133261196.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija