• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2022

16:58

SINIŠA JE U DEPRESIJI ZBOG MILJANE! Marija otkrila kakvo je raspoloženje u porodici Kulić: NIJE SE NI JEDNOM NASMEJAO, KATASTROFA JE!

printscreen

Rijaliti

SINIŠA JE U DEPRESIJI ZBOG MILJANE! Marija otkrila kakvo je raspoloženje u porodici Kulić: NIJE SE NI JEDNOM NASMEJAO, KATASTROFA JE!

Podeli vest

Marija Kulić, majka rijaliti zvezde Miljane Kulić, otkrila je da je njen suprug Siniša u vrlo lošem psihičkom stanju zbog Miljane

Marija Kulić, majka  Miljane Kulić, oglasila se i otkrila u kakvom je stanju njena ćerka, kao i kako se njen suprug Siniša oseća nakon svega što ih je snašlo.

Foto: Youtube printscreeen

Marija Kulić

Kako Marija kaže, njena ćerka se oseća bolje i svi željno iščekuju njen izlazak iz bolnice, ali je Miljanin otac, Siniša Kulić, pretrpeo veliki stres i ne oseća se dobro:

- Siniša je u depresiji. On je mnogo vezan za sve nas. Kada je Miljani bilo loše i on je bio loše. Tek je poslednja dva dana malo bolje, jer Miljana dva dana nije imala temperaturu. Sada se ponekad i nasmeje u razgovoru sa mnom i sa Miljanom, ali je do pre par dana bio katastrofa. Mnogo mu je bilo teško - rekla je Marija Kulić za emisiju "Premijera - vikend specijal".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija