• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

08.09.2022

16:45

OTKRIVAMO KADA MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6! Nenad obelodanio koliko je Kulićeva smršala, kao i kada napušta BOLNICU!

printscreen instagram

Rijaliti

OTKRIVAMO KADA MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6! Nenad obelodanio koliko je Kulićeva smršala, kao i kada napušta BOLNICU!

Podeli vest

Miljana Kulić pre svih nedaća koje su je zadesile, za Informer je otkrila da je sa skoro celom svojom porodicom potpisala ugovor za ulazak u "Zadrugu 6" koja počinje sutra uveče. Međutim, ona neće ući sutra kada bude ulazio i njen bivši partner Ivan Marinković. već, kako otkriva njen dečko Nenad Macanović Bebica, Miljana će biti deo rijalitija kasnije

Nenad Macanović, Miljanin dečko koji je sve vreme tokom njenog boravka, najpre u Kliničkom Centru u Nišu, a potom i u bolnici u Beogradu, bio iz nju i donosio joj sve što je bilo potrebno čak i kada posete nisu bile dozvoljene, sada je otkrio kakvo je Kulićkino stanje:

Foto: Insider/printscreen

Sve bolje i bolje izgleda, a dobro se i oseća... Miljana Kulić

- Miljana je dobro, sve bolje i bolje. Nije još izašla iz bolnice, za jedno pet, šest dana će. Ove priče da je u depresiji su glupost, videli ste i juče na fotografiji, nasmejana je i oseća se odličnio- počeo je Nenad koji nam je otkrio i kada će Miljana ući u "Zadrugu 6" za koju su ugovore potpisali i on, ali i Kulićkina majka Marija:

Foto: Prntscreen/YouTube

Nenad za informer otkrio sve o Miljaninom stanju

- Jeste, potpisali smo ugovre, ali nema priče o tome dok se Miljana ne oporavi. Čekamo da joj se povuku trombovi, a oporavak traje od tri do šest meseci. Kad sve bude kako treba, onda ćemo- najavio je Macanović koji je obelodanio i koliko je Miljana kilograma izgubila nakon operacije želuca:

- Smršala je dosta, sigurno 23, 24 kilograma i super izgleda. A super se i oseća, nasmejana je i sve je okej. Siniša je, takođe dobro, kako se Miljani stanje poboljšalo, tako je i njemu sve bolje. Željko je ovde i ne idemo iz Beograda dok Miljana ne izađe - kazao je Nenad za Informer.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17