• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2022

18:38

UKRALA MI JE ČIZME! ONA JE DEVOJKA ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU!  Jelena Golubović ne ispušta Maju Marinković iz usta!

printscreen

Rijaliti

UKRALA MI JE ČIZME! ONA JE DEVOJKA ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU! Jelena Golubović ne ispušta Maju Marinković iz usta!

Podeli vest

Zadrugarke Aleks Nikolić i Jelena Gavrilović ogovarale su Maju Marinković i komentarisale njenu aferu sa mužem najbolje drugarice

Aleks Nikolić legla je na krevet Jelene Golubović, pa je rediteljka sa njom oplela po Maji Marinković zbog toga što je tadašnjoj najboljoj drugarici, Aleksandri Subotić, preotela vanbračnog supruga, Pecu Raspopovića.

Foto: printscreen

Jelena Golubović i Aleks Nikolić

- Ma meni su jutros to uradili sa kosom - rekla je Jelena, pričajući o Ćertićevom posipanju šljokica po njenoj kosi dok je ona spava.

- Meni je žao. Maja i ja smo imale mnogo velike svađe - rekla je Aleks, a onda se Golubovićeva nadovezala i ispljuvala je:

- Ma, meni je njih žao. Moja će glava da prođe, kosa (mokra) će da se osuši, ali ću ja i dalje biti prirodna. Ne moram da idem u teretanu, ja mozak vežbam. Njima je sve u mišićima. Evo, povreda kičme i gde, može samo u penziju. Maja, za par godina, ako ne bude imala da održava, ništa od toga. Takve devojke su samo za jednokratnu upotrebu. Ja sam njoj to tada rekla u "Zadruzi 2" i kad sam izašla, videla sam je u mojim čizmicama. Ona je ljubomorna. Drugarici najboljoj uzmeš muža, kaže: "Samo sam ga pozajmila" - rekla je Jelena, a Aleks se složila sa njom:

Foto: printscreen

Jelena Golubović i Aleks Nikolić

- Ma ja sam bila šokirana kada sam videla. Sad su se Peca i Aleksandra pomirili - dodala je Nikolićeva.

Jelena je nastavila sa ogovaranjem Maje, ali nije imala reči hvale ni za Raspopovića:

- Maji se iz očiju vidi šta je. Hvala Bogu pa nisam imala to iskustvo, ali sam uvek govorila da ako će da me prevari, da me prevari sa boljom. Zamisli da u istom momentu izgubiš drugaricu i muža, a pritom je ovde naočigled svih izgubila verenika (David). I taj Peca je degenerik, čula sam da su mediji svašta pisali, jer je mentol. Meni je nje (Aleksandra) žao, baš mi je žao. Bar je mlada rodila i ima tu decu koju voli - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija