• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

13.09.2022

21:00

DEJAN DRAGOJEVIĆ PIŠE KNJIGU: Nikada se prava istina nije saznala, ništa nije bilo tako kako je predstavljeno! IŠAO KOD PSIHIJATRA ZBOG DALILE!

printscreen

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ PIŠE KNJIGU: Nikada se prava istina nije saznala, ništa nije bilo tako kako je predstavljeno! IŠAO KOD PSIHIJATRA ZBOG DALILE!

Podeli vest

Bivši zadrugar Dejan Dragojević otkrio je da postoji mnogo stvari o njegovom braku sa Dalilom Dragojević, ali dešavanja u rijalitiju za koje javnost nikada nije saznala

Pobednik rijalitija "Zadruga 5", Dejan Dragojević, odlučio je da napiše knjigu o svom životu i u njoj otkrije ono što dosad nije.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- U knjizi o mom životu bi bile otkrivene neke stvari o kojima javnost nije upoznata, a ja ih još uvek držim isključivo za sebe, ali mislim da još nije vreme za to.

Da li smo mi sve saznali o tebi i Dalili ili postoji nešto što ste uspeli da sakrijete?

- Uvek postoji još nešto. Nikad se prava istina nije saznala, ni na sudu, ali ni u rijalitiju, a pogotovo ne u medijskom svetu. 

Vas dvoje ste vaš život predstavili idealnim na društvenim mrežama, a zapravo to ništa nije bilo tako.

- Kada se pogleda malo bolje, ništa od toga kako je predstavljeno nije istina. Ja sam bio zaslepljen kada je moja bivša supruga u pitanju i sve više i više sam srljao u tom svom slepilu.

Preživeo si pravi pakao u rijalitiju, kako sada gledaš na to?

- Ja sam zahvalan formatu u kojem sam učestvovao, veliki šef i šefica su mi izašli u susret. Gledali ste moje lomove, udaranje, lupanje, ali mi je bila obezbeđena medicinska pomoć, psihijatar mi je dolazio svaki drugi dan, bio sam ispoštovan u svakom trenutku.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

Kako su izgledali tvoji razgovori sa psihijatrom?

- U početku sam lagao svog psihijatra, kasnije sam mu to i priznao. Mislim da niko nije iskren sa njima, jer da jeste, svi bi bili na nekoj terapiji. Nisam uspeo da se oslobodim, sumnjao sam u sve, ali kada sam se otvorio i kada sam napokon priznao sve, on mi je rekao da moram da pronađem sebe i tek tada sam video koliko sam u kanalu. Trebalo mi je vremena da se vratim bar malo u normalu, ali u tome mi je najviše pomogla Aleksandra.

Da li si se odmah zaljubio u Aleksandru ili si u njoj samo tražio spas?

- Ja sam se u nju zaljubio čim je krenulo to naše muvanje, da sam tražio spas, bilo je dosta drugih devojaka s kojima sam mogao da ga nađem.

Kako ti i Aleksandra sada funkcionišete?

- Problemčići u svakoj vezi postoje, malo nam ta daljina smeta, ali kad se vidimo sve izgladimo.

Da li si planirao da otpočnete život zajedno?

- Meni to nije problem, ja bih nju preselio u Veternik, ali to nije zdravo. Tek smo počeli vezu, ona treba da sredi svoj život, da ima neku zdravu rutinu, a isto važi i za mene.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

Da li ti nedostaje Huso?

- Ne! Ne nedostaje mi niko!

Kakvu emociju sada imaš prema Dalili?

- Ravnodušan sam skroz.

Filip Car je rekao da te gotivi, a ti njega?

- Ljubi ga brat, dobar je on čovek.

Imaš ozbiljnu armiju fanova, je l’ imaš neke finansijske koristi od njih?

- Dobio sam letovanje, dron, sat, kameru. Ja sam njima rekao da meni to stvarno ne treba, ali one se vređaju ako ja to ne prihvatim. Često u mamin lokal pošalju poklone i šta ja u tom momentu da radim, da bacim, ne pada mi na pamet. Hteli su kola da mi kupe, ali ja to stvarno ne mogu da prihvatim, to su već ozbiljne stvari.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija