• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2022

10:18

MILJANA KULIĆ ZAPROŠENA! Rijaliti zvezda nakon izlaska iz bolnice dobila ponudu za brak, usledila neočekivana rekacija!

printscreen

Rijaliti

MILJANA KULIĆ ZAPROŠENA! Rijaliti zvezda nakon izlaska iz bolnice dobila ponudu za brak, usledila neočekivana rekacija!

Podeli vest

Miljana Kulić pre nekoliko dana napustila je bolnicu u kojoj je provela nekoliko nedelja nakon što je zbog operacije želuca koju je imala u Turskoj, došlo do komplikacija, a rijaliti zvezda je već dobila ponudu za brak

Miljana je aktivna na društvenim mrežama, pa je odlučila slobodno vreme da posveti svojim pratiocima na Instagramu. Kulićeva se zajedno sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem uživo uključila na pomenutoj društvenoj mreži i svojim fanovima odgovarala na pitanja.

Foto: Printscreen/Instagram

Miljana Kulić i Nenad Macanović

U jednom momentu Miljana je od nepoznatog muškarca dobila ponudu za brak.

- Miljana, udaj se za mene - napisao je on, što nekadašnjoj učesnici "Zadruge" nije bilo zanimljivo, pa je ponudu pročitala, ali je nije prokomentarisala.

- "Sve si lepša i lepša", "Bebica će dobiti nogu u gu*icu jer je varalica" - samo su neki od komentara.

Foto: ATAIMAGES

Miljana Kulić nedavno izašla iz bolnice

Miljana je nakon izlaska iz bolnice otkrila da će je gledaoci televizije Pink gledati od kraja novembra:

- Evo, upravo sam izašla iz bolnice! Osećam se odlično, presrećna sam što idem kući. Celu noć nisam spavala od radosti i uzbuđenja jer ću konačno biti sa svojim sinom. Smršala sam 24 kilograma, ali to nije kraj. Krajem novembra treba da uđem u "Zadrugu" i cilj mi je da do tada dovedem kilažu do savršenstva. Ući ću u rijaliti sa 60 kilograma, a sada imam 97 - rekla je Miljana za Informer.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija