• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.09.2022

07:40

MARINKOVIĆ SVE IZNENADIO KADA JE OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA MARIJOM! Progovorio i o Miljaninom ulasku u Zadrugu!

Insider,

Rijaliti

MARINKOVIĆ SVE IZNENADIO KADA JE OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA MARIJOM! Progovorio i o Miljaninom ulasku u Zadrugu!

Podeli vest

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Pitanja gledalaca", a jedno je bilo postavljeno Ivanu Marinkoviću koji je tom prilikom progovorio o svojoj bivšoj devojci Miljani Kulić sa kojom ima sina Željka

Gledaoce je zanimalo šta će da uradi ako Miljana uđe u rijaliti, kao što je najavljeno.

- Šta ćete ako uđu sa jedne strane Miljana i Bebica, a sa druge strane Zola? - glasilo je pitanje.

Foto: Printscreen You Tube

Ivan Marinković

- Baš sam se potresao. Sa Marijom sam dobar, a Zola mi deluje kao ozbiljan Indijanac. Miljana je dosta sujetna i mogu da očekujem da me prati u stopu, da pokušava nešto. Nisam je video dugi niz godina, ne znam. Želim joj da se skrasi, ali teško... - rekao je Ivan Marinković.

Foto: Printscreen You Tube

Lepi Mića

- Ivan je neko ko je bio sa Miljanom, ali mislim da je to bilo i završeno. Mislim da ona ima najveću emociju prema Zoli, a da je Danijel najmanje bitan. Najveći sukob može biti sa Bebicom jer će želeti da je štiti od sebe same. Odlično znam šta će Bebica da radi, skupljaće poene, a Zola će biti iskusan i stajaće sa strane. Čekaće priliku da uskoči i pokaže da je glavni 'tata' - rekao je Lepi Mića.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija