• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

26.09.2022

21:28

NOVI RAT IZMEĐU RIJALITI ZVEZDA! POMENI BAR JEDNOM SINA, NE MENE! Zola brutalno uzvratio Ivanu Marinkoviću na žestoke prozivke: TI SI ZA MENE LJIGAVI GMIZAVAC!

printscreen

Rijaliti

NOVI RAT IZMEĐU RIJALITI ZVEZDA! POMENI BAR JEDNOM SINA, NE MENE! Zola brutalno uzvratio Ivanu Marinkoviću na žestoke prozivke: TI SI ZA MENE LJIGAVI GMIZAVAC!

Podeli vest

Bivši učesnik "Zadruge" Lazar Čolić Zola rešio je da se oglasi za naš portal i odgovori na prozivke aktuelnog učesnika rijalitija Ivana Marinkovića.

Zadrugar Ivan Marinković, bivši partner Miljane Kulić sa kojom ima sina, tokom jednog intervjua rekao je da je primetio da ga je Lazar Čolić Zola u prethodnim sezonama kopirao, kad god je govorio o svojim "procentima", iz čega je izvukao zaključak da je on već duže vreme njegov fan.

Foto: Printscreen

Ivan Marinković

- Samim njegovim izlaganjem da me je pratio jasno nam se stavlja do znanja ko je čiji fan bio, a kad su u pitanju procenti mislim da je besmisleno uopšte i polemisati ko je začetnik tog "trenda" u rijalitiju. Pa, ko drugi nego Zolander?! Mislim da mu je bolje da bar jednom dnevno pomene ime njegovog sina, nego mene da uzima usta u bilo kom kontekstu jer osobe koje nemaju dušu i srce za sopstvenu decu su pola ljudi-pola gmizavci, a on je za mene manje-više malo više gmizavac, ali onaj ljigavi. Ovo mu je bilo na 33%. Za ljigavce nema potrebe da prelazim jos uvek 50%, pustiću ih još malo da budu ljigavi - rekao je Zola.

Foto: Informer

Lazar Čolić Zola

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija