• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2022

20:00

VIKI SE VRATILA BIVŠEM! Nakon brojnih raskida ponovo zajedno! MITROVIĆEVA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA POTEZIMA!

Informer

Rijaliti

VIKI SE VRATILA BIVŠEM! Nakon brojnih raskida ponovo zajedno! MITROVIĆEVA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA POTEZIMA!

Podeli vest

Dugo se spekuliše da li su učesnica "Zadruge 5" Viki Mitrović i njen rijaliti partner Marko Osvakčić u emotivoj vezi nakon svih skandala, a ona je sada stavila tačku na sve spekulacije

Viki Mitrović zvanično se pomirila sa Markom Osmakčićem, a to je sada odlučila da podeli i sa svojim fanovima.

Foto: Zoran Sinko

Marko Osmakčić, čije je dete Viki abortirala tokom učešća u rijalitiju, nedavno je priznao da se viđa sa Mitrovićevom, ali da njihov odnos nije definisan.

Naime, Viki je sada podelila njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu, a mnogi su ostali iznenađeni.

- Moja beba - napisala je Viki.

Podsetimo, bivši suprug Viktorije, Robert, juče je diskvalifikovan iz Zadruge 6.

- Poštovani zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Robert Mitrović zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovan i da će televizija Pink pokrenuti tužbu i od njega potraživati 50.000 eura - pročitao je Milan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija