• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.10.2022

16:37

POZIVAM NADLEŽNE ORGANE DA REAGUJU! Neviđeni haos u Beloj kući: Tužba ide bez obzira na sve! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

POZIVAM NADLEŽNE ORGANE DA REAGUJU! Neviđeni haos u Beloj kući: Tužba ide bez obzira na sve! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom porodičnog sastanka kada su zadrugari imali zadatak da izaberu osobu koja se pravi najpametnija, a to nije, došlo je do žestoke svađe između Marine Popovića i Miljana Vračevića

Marina je ošurila po Miljanu, što je njemu zasmetalo, pa joj je zapretio tužbom.

- Ja do sada nikada nisam pričala o sebi, moju rezultati govore spolja kakva sam ja. Prva žena koja je dobila pohvalu međunarodne revizije, da nemam propusta u radu. Prva žena koja je organizovala sindikat u kom je bilo prisutno 50 sportista. Miljan se pravi pametan, on juri za kadrom, a nije osoba koju kadar traži. Vulgaran je, nema ponašanje prema ženama, a kod kuće ima ženu i decu. Može on sada da viče koliko god hoće, pokašao je neprimereno ponašanje, pokušava da dominira. Pokušava da prikrije šta radi u spoljnjem svetu, vređa i napada slabije od sebe - rekla je Marina.

- Tužba ide bez obzira na sve - rekao je Miljan.

Foto: Printscreen You Tube

Miljan Vračević

- Što se tiče tužbe, ja nisam spominjala policiju, molim nadležne organe da dođu ovde da damo izjave - kazala je Marina.

- Ti si rekla da iza mene stoji mafija, ti prva - kazao je Miljan.

- Ovog puta pozivam nadležne organe da reaguju i da dođu da daju izjave. Pozdrav za Biu i policiju koji odlično obavljaju svoj posao i koji gledaju ovaj rijaliti i vide šta ko priča - rekla je Marina.

Foto: Printscreen You Tube

Marina Popović

- I ja pozdravljam svoje prijatelje iz Laze Lazarevića koji trebaju da provere kome daju otpusne liste - uzvratio je on.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17