• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

04.10.2022

08:51

NIŠTA OD SVADBE KRISTIJANA I KRISTINE! Bivši robijaš puk'o 160.000 evra zbog NASILNIČKOG PONAŠANJA!

printscreen

Rijaliti

NIŠTA OD SVADBE KRISTIJANA I KRISTINE! Bivši robijaš puk'o 160.000 evra zbog NASILNIČKOG PONAŠANJA!

Podeli vest

Kristijan Golubović zbog brutalnog nasilja nad Urošem Ćertićem diskvalifikovan je iz "Zadruge 6", ali mu to nije najveći problem. On je, naime, uzeo polovinu para od dogovorenog honorara unapred, a sada će to morati da vrati, ali i da isplati kaznu zbog prekršenog ugovora. Osim para, Golubović neće imati ni svadbu u "Zadruzi" kako je planirano i za koju je trebalo da dobije još 30.000 evra

Bivši robijaš sada je u velikim problemima jer je na gubitku 160.000 evra zbog prebijanja Uroša Ćertića.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ovako je Kristijan napao Uroša

Kristijan i njegova verenica Kristina na sva zvona su najavljivali svadbu u "Zadruzi 6" za dve nedelje, ali do toga neće doći. Osim ovoga, on je za učešće u šestoj sezoni Pinkovog rijalitija, prema nezvaničnim informacijama, ugovorio honorar od 80.000 evra, a polovinu novca uzeo je unapred. U domaćim medijima pisalo se i o njegovoj svadbi s Kristinom Spalević koja je planirana da se desi na velelepnom imanju u Šimanovcima i za koju je Kristijan trebalo da dobije bonus na ugovoreni iznos od čak 30.000 evra.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nema ni para, ni venčanja... Kristijan

Međutim, kada je zajedno sa Emilom Kamenovim, učesnikom iz Bugarske, diskvalifikovan iz "Zadruge" jer su udruženim snagama prebili Uroša Ćertića, Kristijanovi problemi počeli su da izlaze na površinu.

On mora da vrati 40.000 evra od honorara koji je uzeo unapred, a drugu polovinu neće ni dobiti. Prostom računicom dolazi se do iznosa od 110.000 evra, koliko je Golubović u minusu zbog svog nasilnog ponašanja, a prema ugovoru moraće i da plati kaznu od 50.000 evra.

Prema rečima izvora bliskog Goluboviću, on na sve načine pokušava da se izvuče iz finansijske bule i da se vrati u "Zadrugu", a kao osnovni razlog za toliku borbu navodi egzistenciju trudne verenice.

- Kristijan, od kada je izbačen, zove Željka Mitrovića kako bi pokušao da sredi odnose i vrati se u rijaliti da ne bi morao da plaća kaznu. On je polovinu honorara uzeo unapred, druga polovina je trebalo da mu bude isplaćena tokom boravka u rijalitiju, ali se sada sve zakomplikovalo. Prema trenutnoj situaciji on treba da vrati deo novca koji je uzeo i da doplati zbog diskvalifikacije još 50.000 evra. Ne zna ni on još uvek šta će biti, nada se da će ga vratiti u "Zadrugu" - ispričao je izvor.

O ovome se Kristijan juče nije oglašavao, a s obzirom na to da je bio izuzetno besan, jasno je da je u ozbiljnim problemima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17