• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2022

09:42

BLAM! IVA GRGURIĆ PALA USRED SNIMANJA! Kamera sve snimila! OPRUŽILA SE CELOM DUŽINOM! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Rijaliti

BLAM! IVA GRGURIĆ PALA USRED SNIMANJA! Kamera sve snimila! OPRUŽILA SE CELOM DUŽINOM! (VIDEO)

Podeli vest

Starleta Iva Grgurić objavila je snimak na svom Instagram profilu i pokazala kakvu je nezgodu doživela

Iva Grgurić obično objavljuje zavodljive i provokativne snimke na kojima ponosno pokazuje silikone, ali je ovog puta objavila video na kom je uvijala kukovima, a onda se desio peh.

Foto: printscreen

Grgurićeva, koja je nedavno počela snimanje filma sa Mimom Karadžićem, otkrila je da ovih dana glumi i u novom spotu, u kojem je trebalo da veže i zavede "glavnog junaka".

Uvijala se ispred njega, obučena u srebrni, providni kostim sa kristalima, ali kada je došao trenutak da se okrene, visoke potpetice su je izdale i ona je završila na patosu.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Iva je snimak šerovala na društvenim mrežama uz emotikone smeha, ali bol je itekako bio bolan. U trenutku kada "ljubi patos" čuje se jak udarac, ali i vidi momak na stolici koji se nije ni pomerio da joj pomogne, a Iva je čak pokazala i krvavo koleno nakon nezgode.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija