• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

21:40

ZVEZDAN GUTAO POGLEDOM ALEKS, A ONDA URADIO OVO! Kamera sve zabeležila, isplivao snimak! (VIDEO)

Insider, Miloš rafailović/Public/pexels

Rijaliti

ZVEZDAN GUTAO POGLEDOM ALEKS, A ONDA URADIO OVO! Kamera sve zabeležila, isplivao snimak! (VIDEO)

Podeli vest

Od početka "Zadruge 6" mnogi su mislili da je oženjeni zadrugar Zvezdan Slavnić bacio oko na starletu Maju Marinković, međutim, ako je suditi na osnovu snimka koji je ugledao svetlog dana, istina je drugačija

Miljan Vračević i Zvezdan Slavnić su u spavaćoj sobi raspravili problem koji je nastao tokom žurke, a u jednom momentu je pored njih prošla Aleks Nikolić, devojka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića.

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić gleda u Aleksandru Nikolić

Zvezdan ju je tom prilikom detaljno odmerio, pa je i dodirnuo za dres, koji je u tom momentu nosila kao haljinu.

Da li je Slavnić bacio oko na zauzetu zadrugarku ili je u pitanju nešto drugo, ostaje nam da vidimo...

Ova situacija mnogima je promakla, a sada se video pojavio na jednom Jutjub kanalu uz opis "Mali signali Zvezdana i Aleksandre?".

 

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija