• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.10.2022

18:57

MARKO NIJE INDIJANAC KAO MAJINI PRETHODNI IZBORI! Tijana Ajfon bez dlake na jeziku o odnosu najbolje drugarice i Markovića!

Public/insider/E-Stock

Rijaliti

MARKO NIJE INDIJANAC KAO MAJINI PRETHODNI IZBORI! Tijana Ajfon bez dlake na jeziku o odnosu najbolje drugarice i Markovića!

Podeli vest

Najbolja drugarica Maje Marinković, starleta Tijana Ajfon, oglasila se nakon što je zadrugarka uspela da osvoji srce Marka Markovića

Tijana je otkrila kako ona gleda Majino učešće u šestoj sezoni "Zadruge".

- Prvo da kažem da mi nedostaje i da deset puta dnevno krenem da je pozovem i onda se setim gde je. Maja je ove sezone pokazala šta znači ponašanje jedne gospođetine! Preponosna sam i ima moju podršku - rekla je Ajfonka.

Foto: Printscreen

Maja Marinković

Starleta se osvrnula i na ljubavni odnos Maje i Marka Markovića.

- Što se tiče njene veze sa Markom, što da ne?! Lep dečko, pametan, pažljiv... Nije Indijanac kao prethodni njeni izbori. Ne mislim da je ušla namerno u taj odnos, jer ona je ipak Maja, nema kome da bilo šta da pokazuje, ona šta poželi - može da ima. Ona radi kako hoće - rekla je Tijana.

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Marko Marković

Tijana je prokomentarisala i Zvezdana Slavnića, jer se za njegov odnos sa Majom često tumačilo da između njih ipak postoji nešto više od samog prijateljstva.

- Što se tiče druženja nje i Zvezdana, ne vidim ništa loše, pa ona ima drugove i napolju. Zvezdan je toliko fin i kulturan i smatram da sa takvima treba da se druži i provodi vreme. On nije njen tip i previše je miran za nju. Mislim da tu nema ničeg više od prijateljstva - rekla je Tijana Ajfon.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija